ghostrider323 60 Napisano Decembar 4, 2007 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan ljudi jel zna neko ko krpi plastike, otpale su mi zabice sa oklopa ili ako neko zna da mi kaze kako se to radi koji je postupak da probam sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Decembar 4, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan kolega plasticar koji krpi plastike koristi pistolj za vruc vazduh i odgovarajuci dodatak i sa tim rastapa plasticne elektrode,ne moze se svaka plastika topiti i mesati sa svakom,na svakom delu ima oznaka tj tip plastike i koristi se ista za zatapanje...mozes i sam lemilicom alio ne drzi bas najbolje,ja kada imam takvih problema ,nosim kod njega,,,i siguran sam da ce dobro uraditi.mada mozes i sa onim kineskim pistoljem sa vrucim lepkom,ali nije toliko cvrsto kao kada se plastika zavari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Decembar 4, 2007 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan druze jel mozes da mi das njegov telefon ili ako je sa foruma kako se zove lik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Decembar 4, 2007 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan to sa lemilicom sam probao i nema vajde drzalo je mozda nekih mesec dana i opet puklo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Decembar 4, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Javi si Brrki sa foruma, covek se profesionalno bavi tim stvarima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Decembar 4, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Link teme - Marko sa karaburme Link teme - Brrka Mladenovac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6458 Napisano Decembar 4, 2007 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze to sa lemilicom da se uradi. Uradi ovako: mesto oko zabice osmirgls grubom smirglom, uzmes poliester kit, namazes deo oko zabice, na samom mestu gde je zabica ostavis deblji sloj kita da bi mogao zabicu da utisnes. Kad je utisnes, navuces malo kita i na nju, ako preteras posle moze i da se osmirgla. vodi racuna da ne nalijes bas mnogo debelo da bi zabica posle mogla da upadne u gumu. To ce sigurno drzati bolje od letovanja lemilicom, ali opet nije cvrsto kao novo. Sacekaj jedan dan, pa tek onda montiraj plastiku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Decembar 4, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan decko se zove dejan,iz obrenovca je i krpi sve sto je od plastike,oklope ,branike ,prelivne boce,hladnjake,farove i sl nazovi pa se dogovori 0648041636 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir J 23 Napisano Decembar 5, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan "Padobranac" Plasticar: 0637367013 0112260067 Medju boljima u gradu za varenje plastike ako ne i najbolji. Ako si na N.BG. onda ti je cak i blizu. Kada krenes iz Tosinog Bunara Prema Surcinu jedna ulica sa leve strane, mislim da se naselje zove Ledine. Meni je par puta nesto radio i super je ispalo. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Decembar 8, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Varenje lemilicom je dobro samo sa istom plastikom (znaci ako imas sve komade koji su otpali), i obavezno se (ako hoces da bude kvalitetno, jako, i da drzi) radi sa "armiranjem"...dakle, uzmes lepo cvrstu celicnu mrezicu (sitnu, ali ne toliko da kroz nju ne moze da prolazi istopljena plastika), iseces malo kvadratno parcence (ili drugog oblika, zavisi vec od pukotine), prislonis dva puknuta dela, stavis zicicu tako da prekriva jednom polovinom jedan, a drugom polovinom drugi komad plastike (naravno, sa unutrasnje strane), i pritisnes lemilicu na mrezicu... Plastika se topi, i mrezica se utiskuje u plastiku...pustis da upadne do pola debljine plastike, malo poravnas lemilicom onu plastiku koja je prosla kroz rupice na mrezici i voila, zica utisnuta u plastiku, plastika lepo "armirana" Nadam se da nisam bio nejasan, tesko je objasniti ovako...zao mi je sto nisam slikao kad sam to radio. Imas i onu dvokomponentnu smolu (smesa se u jednakim delovima, bude kao plastelin), stavis je kada treba da napravis deo plastike koji fali...ona se jako stvrdne i posle se moze osmirglati-oblikovati...(ovo se koristi kad nemas sve puknute delove). Za vece delove oklopa ako fale, mora se liti po kalupu...ili praviti od onih djakonija od kojih se prave plasticni camci...ne znam kako se to zove, nisam sa tim radio . Ako neko zna vise o tome, nek' napise. Eto...mislim da su to dva (tri) nacina kojima svako, uz malo strpljenja, moze sam da okrpi svoje plastike, bez da ih nosi kod majstora...a to sa "armiranjem" koliko ja znam niko ne radi...a plastika je cvrsca od prvobitne (provereno )... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Avgust 19, 2010 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se ako sam promasio pitanje, ali je vezano za istu pricu ... gde naci mrezice na ususima na plastikama za hondu TA 600 v? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 19, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se ako sam promasio pitanje, ali je vezano za istu pricu ... gde naci mrezice na ususima na plastikama za hondu TA 600 v? par ljudi je za tu mrežicu koristilo kancelarijsku kantu za smeće ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Avgust 27, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan vidim da si sa novog beograda pa ti evo broj od momka koji je meni radio maltene sve plastike na motoru posle udesa i prezadovoljan sam decko je u 61 bloku,zove se slavisa 0643395293 i jako je korektan sa cenama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...