mohikanac 1209 Napisano Januar 16, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Drugari imam viska dva auta,pa ako nekom treba... Reno 4 gtl 1100 registrovan do 8 meseca,pre mene vozila ga uciteljica i ona je prvi vlasnik,auto perfektno odrzavan,sve vreme proveo u garazi,malo presao...cena nek bude 550 evra I zastava 128 86 godiste,e sad sto je zanimljivo,auto 24 godine nije vozen,tj. nije iz garaze izasao ni jednom,samo povremeno paljen,motor perfektan presao 26000km,ja sam mu stao komplet nov auspuh i nove plocice i paknove,prva farba limarija odlicna...cena nek bude 500 evra Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 16, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Ova Zastava ti je odlična da se ubaci 1.6, patos i neke 14ice širene. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1972 Napisano Januar 16, 2013 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Daj jos neku sliku ovog Renoa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 16, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Slikam sutra jos... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Januar 16, 2013 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan "RENDZA" kao casa jbt....savrseno... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 16, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ova Zastava ti je odlična da se ubaci 1.6, patos i neke 14ice širene. Nekada davno sam imao takvog yuga ,i sa osmicom bi tako nesto radio al vec ima dvoja kola,koja vozim,a pored renoa i osmice imam jos jednog juga i bozanu koje mi stoje eto onako...(registracije ubise ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 16, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno (zapljuc). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 20, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Na neko vreme sam odustao da prodajem rendzu jer sam mislio da prodam auto koji trenutno vozim al sam odustao,tako da je rendza ponovo aktuelan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitos 63 Napisano Februar 20, 2013 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan postavi jos slika prijatelju za renoa.......pogotovo donjeg dela na kosevima molim te,,,,,,,,unutrasnjost takodje.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano April 2, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Otisao rendzolina za 550 evra.ostala osmica dacu je za 400 evra... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...