marisol 4 Napisano Decembar 4, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Bgd,Lion Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav community Jel ima neko informacije gde osim u teletrade-u moze da se nabavi SHAD oprema? Treba mi naslon za kofer SH46. Oni nikako da ga dobiju vec mesecima, (u louisu nisam nasao). Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Decembar 6, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Teletradeu trazio nosac sa trakama tank torbe (koja se inace prodaje sa nosacem sa magnetima) i lik mi je rekao da oni to nemaju. Onda je u radnju usao drugi prodavac i kad ga slucajno pitah za taj nosac sa trakama. Lik kaze - Imamo, donese iz magacina sta sam trazio, naplati i ja odem kuci pevajuci. Hocu da kazem, mozda treba pitati u Teletradeu josh jedared. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...