Milos S.Palanka 11 Napisano Januar 13, 2013 U prolazu, 32 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: MZ es 150, MZ es 150 CROS Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika od nekih mz-a sto sam sredjivao. Pozdrav za sve ljubitelje MZ-a !!! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Januar 13, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast,lepo odradjeno,nadao sam se necemu drugom kada sam video naziv teme,al i ovo je super..... hehe,dobri zmigavci na zelenom,imam iste takve,samo sto ja mog prepravljam u streetfighter-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 13, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lepi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Januar 13, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan koliko u proseku izadje sredjivanje MZ-a...neka zlatna sredina u troskovima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Januar 13, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan koliko u proseku izadje sredjivanje MZ-a...neka zlatna sredina u troskovima? nemam neko veliko iskustvo sa mz-om ,svega 3-4 meseca..msm da pre svega zavisi od stanja u kome se nalazi kad ga kupis,i onoga sta zelis-fabricko sredjivanje ili po svojoj zelji..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos S.Palanka 11 Napisano Januar 14, 2013 U prolazu, 32 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: MZ es 150, MZ es 150 CROS Prijavi odgovor kao problematičan Zmigavci su iz luisa, slucajno sam naleteo na njih a bas sam takve i trazio da ne budu mnogo veliki a da ipak budu tu na motoru. Sto rece Bojan sve zavisi u kakvom stanju bude motor kad ga nadjes. Ja sam sve radio sto bi rekli stariji ljudi iz "batare" tj. bili su u jako losem stanju tako da su na kraju izlazile lepe cifre. A o provedenom vremenu da vam ne pricam, o nocima provedenim u garazi i danima provedenim u potrazi za delovima, mada svi koji su nesto radili sami shvataju o cemu pricam. . Bice jos slika ovih dana ali sada ce biti ovi od 250 kubika. Jedan etz 251 za jednog drugara sam bas zavrsio pre neki dan. Bilo je puno posla oko njega, ali kad se provoza dobar EMZA i kad pocne da cita na auspuh isplati se svaki trud . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola 250 3 Napisano Januar 14, 2013 U prolazu, 66 postova Lokacija: Obrenovac Srbija Motocikl: MZ 250 etz Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kukul cb 500 s 6 Napisano Januar 14, 2013 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan koliko u proseku izadje sredjivanje MZ-a...neka zlatna sredina u troskovima? racunaj oko 500e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Januar 14, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Ok...tast moj ima neki sto je nasledio samo su papiri na nekog pokojnika i ne znam dal moze da se odradi registracija...Inace vozim KLE-a a ovo bih sredio onako da se nadje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 15, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan koliko u proseku izadje sredjivanje MZ-a...neka zlatna sredina u troskovima? racunaj oko 500e Tačno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 15, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Tvoj rad je za svaku pohvalu, čestitam na rezultatima. Da smo svi tako radili ne bi rasturali motore za delove pa bi sada imali više motora. Ali tako je kako je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Januar 15, 2013 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan milose ti si zoranov sin ako se ne varam ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 15, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je to karburator na tom ES-u 125 ili 150 (vec sta je) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos S.Palanka 11 Napisano Januar 15, 2013 U prolazu, 32 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: MZ es 150, MZ es 150 CROS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim komentarima Vujo. Tako je Branko. A ovaj zeleni MZ je ES 150, ali sam koristio prednju viljusku od TS-a. Karburator na njemu je od DKV 175 iz pedeset i neke godine. POZDRAV ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Januar 18, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan Milose zanima me gde si nabavio one gume cistace,umesto prasinarki sto idu na zelenom...odg u pp da ne zatrpavamo temu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 18, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Milose zanima me gde si nabavio one gume cistace,umesto prasinarki sto idu na zelenom...odg u pp da ne zatrpavamo temu.... Kontaktiraj Zorana iz NS.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos S.Palanka 11 Napisano Jul 24, 2013 U prolazu, 32 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: MZ es 150, MZ es 150 CROS Prijavi odgovor kao problematičan . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 24, 2013 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, čisto i uredno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos S.Palanka 11 Napisano Jul 24, 2013 U prolazu, 32 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: MZ es 150, MZ es 150 CROS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege MZ-jaši. . Evo još modela iz moje garaže. Tu su Etz-ejci i moj omiljeni MZ ES 150 CROS. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jul 25, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se Cros!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ Milan 4 Napisano Jul 26, 2013 U prolazu, 45 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: MZ 150cc Prijavi odgovor kao problematičan Extra sredjen, svaka cast!!! Jedino, licno ja nisam ljubitelj ovih prednjih branika, mislim tako visoko podignutih. Ali ukusi su razliciti. Sve ostalo super, boja takodje!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...