b2man 236 Napisano Januar 20, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da je na LWR i reklama bila u pitanju. samo reklama i nista vise. oni su mogli da idu i bez ikakvih kofera imajuci u vidu da je iza njih islo nekoliko vozila za podrsku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwADV 32 Napisano Januar 20, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan iskreno,meni se više svidjaju ovi bočni koferi što su na njemu od fabričkih iz razloga što su mi lepši nosači. A sada sve da skidam pa da prodajem pa opet da kupujem... Vidim da su mišljenja podeljena, pa koji prvi naiđe,taj će da se kupi možda i uzmem favrički ako se on pojavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 20, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan pa to na njemu su fabricki koferi ali za 1200 ADV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 20, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan iskreno,meni se više svidjaju ovi bočni koferi što su na njemu od fabričkih iz razloga što su mi lepši nosači. A sada sve da skidam pa da prodajem pa opet da kupujem... Vidim da su mišljenja podeljena, pa koji prvi naiđe,taj će da se kupi možda i uzmem favrički ako se on pojavi Onda kupi i 1200GS ADV top case i gotovo. Sve ostalo nece izgledati lepo. Kakvi plastikanci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwADV 32 Napisano Januar 20, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan pa to na njemu su fabricki koferi ali za 1200 ADV da, i po meni su lepši od fabičkih 1150adv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI SALE 36 Napisano Januar 20, 2013 U prolazu, 36 postova Lokacija: bgd Motocikl: BMW 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao u sektu i lepo da te sluzi. Sto se tice zadnjeg kofera ima giwi cetvrtasti kofer i mislim da je oko 230e a moze da posluzi i maxija dok ne utrci odgovarajuci.Meni je maxija bila odlicna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwADV 32 Napisano Januar 20, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan evo ima jedan u ponudi,ali su preterali sa cenom http://auto.ricardo.ch/kaufen/fahrzeugzubehoer/motorradzubehoer/transport/topcase-und-grundplatten/vario-topcase-zu-bmw-r-1200-gs/v/an700846972/?ABTestedFeatureKey=59 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 20, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam ti napisao da ako mozes batalis ovaj kofer. Kacenje je lose reseno. Meni je ispadao tri cetiri puta, sva sreca pa nisam nikog ubio. Mislim da je neko na forumu prodavao kofer koji ti Sale preporucuje i zaista dobro izgleda, pogledacu da li mogu da nadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwADV 32 Napisano Januar 20, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan imaću u vidu, mada ću najverovatnije poslušati lalajka čitao sam dosta na forumu o tome koje ulje u boksere, pa iz svega pročitanog ili castrol 20w-50 ili motorex boxer 15w-50? S obzirom da ima 90000km koje su Vaše preporuke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 20, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sa linka je zanimljiv http://www.giviusa.com/cases-top-case/monokey/TRK52N-TREKKER Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwADV 32 Napisano Januar 20, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan znam,vidjao sam taj kofer na nekim oglasima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Januar 20, 2013 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Hepco beker bi trebalo da možeš da kupiš preko zastupnika kod nas. Ima tema o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwADV 32 Napisano Januar 21, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam ti napisao da ako mozes batalis ovaj kofer. Kacenje je lose reseno. Meni je ispadao tri cetiri puta, sva sreca pa nisam nikog ubio. Mislim da je neko na forumu prodavao kofer koji ti Sale preporucuje i zaista dobro izgleda, pogledacu da li mogu da nadjem. Iako je Mikulinac bio izričit da se ne kupi ovaj kofer, ipak je kupljen stanje kao novo i bez bravice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwADV 32 Napisano Januar 22, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan koje ulje u bmw, mineralno ili sintetika, sobzirom na km? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 22, 2013 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan koje ulje u bmw, mineralno ili sintetika, sobzirom na km? obzirom da je jos u fazi razrade idi na 20W50 .. imas temu Ulje za Boxera pa vidi tamo .. mislim cak da ima dve teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Januar 23, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam ti napisao da ako mozes batalis ovaj kofer. Kacenje je lose reseno. Meni je ispadao tri cetiri puta, sva sreca pa nisam nikog ubio. Mislim da je neko na forumu prodavao kofer koji ti Sale preporucuje i zaista dobro izgleda, pogledacu da li mogu da nadjem. Iako je Mikulinac bio izričit da se ne kupi ovaj kofer, ipak je kupljen stanje kao novo i bez bravice I ja mislim da je ovo najbolje rešenje. Imaš original BMW kofere a možeš u top-case da spakuješ dve kacige, šta više očekivati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 23, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan koje ulje u bmw, mineralno ili sintetika, sobzirom na km? Potrazi temu u BMW Garazi, sve je potanko (i vise od toga) objasnjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwADV 32 Napisano Januar 23, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan u temi je pisano na nivou disertacije, ali pročitaću opet valjda cu nešto razumeti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Januar 23, 2013 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Da ti skratim muke kad Đunta neće da se javi: SILKOLENE V-twin 20W50. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwADV 32 Napisano Januar 23, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan kolika je cena i gde ima da se kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Januar 23, 2013 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Neka te lepo sluzi makina, i puno kilometara presli zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwADV 32 Napisano Januar 23, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan hvala,hvala... nadam se da će mo se voziti ove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Januar 23, 2013 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan kolika je cena i gde ima da se kupi? AUTO MIKA – Zemun, BOJAN 011 3077 064 , 011 316 37 56 , 316 38 38. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Januar 23, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da ti skratim muke kad Đunta neće da se javi: SILKOLENE V-twin 20W50. Za sad imamo samo pretpostavku da je to ulje dobro. Fabrika od ove godine preporučuje sintetiku. Mnogi su protiv te ideje. Ko nije za tu tranziciju, najlogičnije je da nastavi po staroj preporuci i sipa mineralni (rinfuzni) kastrol 20w-50. Tema o uljima će biti iskustvena tek kad zađemo u sezonu. Ja glasam za sintetiku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 24, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja glasam za to da se ovde ne diskutuje o uljima Za to postoji odgovarajuce mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...