Endurac 958 Napisano Januar 12, 2013 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Prvi vlasnik, posteno sam ga koristio 3 godine, vreme da ode nekom drugom. Cena u oglasu koji sam upravo video je 7200 dinara ja ga dajem vise nego duplo jeftinije nekom sa ovog foruma. Fali mu jedna plocica sa natpisom funkcije za dugmence za precicu za aktivne beleske (apsolutno debilno i nebitno) sa unutrasnje strane preklopnika, ali radi na pritisak normalno. Mem.card 4gb. Radi na usb normalno. Wifi radi, sve radi. Tragovi upotrebe na metalu dosta vidljivi!!!!! i zato je cena dole. Oba ekrana ok, unutrasnji veliki odlican, spolja malko losiji. Nema naprsnuca. Instalirana aplikacija za facebook ko voli da juri sojke online;) Ako se neko zainteresuje, stavicu slike oma;) PS.Potpuno nova baterija od pre 3 nedelje, placena 900 dindzi. 063 7716 465 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki991 291 Napisano Januar 12, 2013 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aj baci neku sliku? moze i na mail mitic.bojan@hotmail.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Januar 12, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Neka baci sliku ovde na forum... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Januar 12, 2013 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Fala ne duvanim! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Januar 12, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze 3000 din bez cigara racunaj da je kupljeno... Ne znam posta kosta cena tih cigara ))) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Januar 13, 2013 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan .....nista bre niste shvatili, meni pljuge, ne vama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Januar 13, 2013 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege , mob je prodat drugu sa foruma u roku od 2 minuta se javio na mob. jes da sam ispusio za duhan, al je bio prvi. Hvala svima. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...