necos 2 Napisano Januar 12, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo,ja sam novi clan! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa boldor 7 Napisano Januar 12, 2013 U prolazu, 60 postova Motocikl: hondacb 750f,suzuki gsx 750f,gsr750,srad 750 fi Prijavi odgovor kao problematičan zdravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Januar 12, 2013 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, mi smo drugovi stari clanovi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 12, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, mogao bi da kazes nesto o sebi... Npr. kako se zoves, odakle si, sta vozis... Inace, dobrodosao na forum... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Januar 12, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo,ja sam novi clan! Ne mozes biti clan bez Clanske karte ( Ime, Prezime, adresa, motor ako ima itd. ) i mora da viri dva prsta iz dzepa na kosulji...PozZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 110 Napisano Januar 12, 2013 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan najbolje predstavljanje u zadnjih 6 nedelja pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
necos 2 Napisano Januar 13, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Nemanja,vozim Piaggio Free,zivim u Sremskim Karlovcima (blizu Novog Sada).Bolje? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3648 Napisano Januar 13, 2013 Malinar u pokusaju, 1722 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo,ja sam novi clan! ahahahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bezec 15 Napisano Januar 13, 2013 U prolazu, 86 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Yamaha xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Nemanja,vozim Piaggio Free,zivim u Sremskim Karlovcima (blizu Novog Sada).Bolje? mnogo bolje... Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 13, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah originalno, sve u svemu dobrodosao druze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vance2hines 17 Napisano Januar 17, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: Suzuki gsx R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Dobro nam dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...