zverko_zzrko 2 Napisano Januar 11, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: Kawasaki ZZR 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Postovani, opet mi se javio jedan problem,ovaj put drugacijeg tipa, naime pokusavam da nadjem filter goriva za kawasaki zzr1100 '98.god po celom gradu i nikako ne mogu,a kad sam uiptao u Moto Ghost-u kazu da jedino da se naruci ali je papreno skup. Pa me interesuje neke druge solucije gde bih mogao da nabavim taj filter? pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Januar 12, 2013 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan To je karburatorski model,jel tako?Znaci da moze kao i kod mene,ja imam najobicniji mogu da ti okacim sliku ja sam kupio u Biker hous-u na Tosinom bunaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko_zzrko 2 Napisano Januar 21, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: Kawasaki ZZR 1100 Prijavi odgovor kao problematičan ajd ako mozes okaci sliku cisto da potvrdim da je to taj i ako se secas cene koja je bila? pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Januar 24, 2013 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odneo sam diskove kod majstor Dragana na ispravljanje pa javljam sta je i kako je kad ih namontiram,a filter cu da ti slikam ovih dana kad budem digao rezervoar,moram da se ispravim ja sam menjao fiter na 600-tki a to nikako nije isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko_zzrko 2 Napisano Januar 24, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: Kawasaki ZZR 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi druze, javi mi obavezno kako je proslo sa diskovima. ja jos nisam skinuo prednji tocak jer sredjujem zadnju viljusku,imam lufta u njoj na osovini kod rama, al mi tesko ide skidanje osovine,opasno je zapekla.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pendula 1 Napisano Februar 14, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari,da li je tema i dalje aktuelna posto i meni treba isto filter goriva za ZZR1100-'99 godiste i gde ga mogu naci posto nema nigde po gradu? neka oznaka filtera u zameni ili nesto slicno??? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko_zzrko 2 Napisano Februar 14, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: Kawasaki ZZR 1100 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam tragao i tragao za tim filterom,ali bez uspeha,jedini nacin ti je da ga narucis preko ebay-a,ja sam narucio stigao mi je u roku od 8 dana, i kostao me 1800din da mi stigne na kucnu adresu, medjutim zeznuli me sa precnikom cevcia,oblik je isti ali 8mm su ulaz u izlaz, ako zelis dacu ti link koji sam kasnije nasao da se ne bi presao kao ja, jer sam ja kasine morao da budzim samo kraj od filtera do pumpe, ovaj deo od rezervoara do filtera mi je dobar bio i sa osmicom. e sad sledeci put kad budem menjao, onda cu kupiti u moto-ghost-u posto oni imaju te protocne,i uradicu isto sto sam i sa ovim. nadam se da sam bio od pomoci. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pendula 1 Napisano Februar 14, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji u svakom slucaju tako sam i mislio da moram da porucujem vani jer nigde nema kod nas ,a isto tako sam cuo da moze i neki klasican filter jeftinije varijante da pase i da moze da se nadje kod nas ali posalji ti meni LINK za svaki slucaj ako ti nije problem! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko_zzrko 2 Napisano Februar 15, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: Kawasaki ZZR 1100 Prijavi odgovor kao problematičan evo ga druze original, imas koji je za evro jeftiniji ali sam se ja zeznuo i uzeo jeftiniji koji ne odgovara,tacnije isti je kao ovi jeftini,tako da ovaj je bas originalni OEM deo. http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-FUEL-FILTER-KAWASAKI-ZZR1100-D1-9-93-02-/200681894284?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item2eb992b18c poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Februar 15, 2013 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan evo ga druze original, imas koji je za evro jeftiniji ali sam se ja zeznuo i uzeo jeftiniji koji ne odgovara,tacnije isti je kao ovi jeftini,tako da ovaj je bas originalni OEM deo. http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-FUEL-FILTER-KAWASAKI-ZZR1100-D1-9-93-02-/200681894284?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item2eb992b18c poz Чек бре, ја мислио то неки специјални филтери за гориво, а на овој слици видим обичан филтер (бар тако изгледа). Јест да имам слбу и прастару јамаху, ал на њој ми је филтер за гориво за ауди и фолксваген возила (одговарали ми пречник цевчица и величина), и то ради само тако. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko_zzrko 2 Napisano Februar 15, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: Kawasaki ZZR 1100 Prijavi odgovor kao problematičan pazi filter sam po sebi je jako mali, duzina mu je svega 10cm, a precnik cevcica je 10mm dok je za automobile 8mm, ne znam koliko sam moto i auto radnji obisao u gradu i svima je bio cudan taj filter, a precnik tela je nepunih 3cm. tako da cisto sumnjam da moze bas bilo koji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pendula 1 Napisano Februar 15, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan evo ga druze original, imas koji je za evro jeftiniji ali sam se ja zeznuo i uzeo jeftiniji koji ne odgovara,tacnije isti je kao ovi jeftini,tako da ovaj je bas originalni OEM deo. http://www.ebay.co.u...=item2eb992b18c poz Hvala za link Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Februar 17, 2013 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi bas sam pitao svog majstora u vezi tog filtera za benzin kako,koji treba gde da se nadje.Covek me bledo gleda i nista mu nije jasno.Kaze skines stari odes u bilo koju radnju tipa Auto mika,Kit komerc...i trazis da ti nadju takav ili priblizno slican,nista se nece desiti ako je malo drugaciji.Eto ja samo da prenesem savet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pendula 1 Napisano Februar 17, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi bas sam pitao svog majstora u vezi tog filtera za benzin kako,koji treba gde da se nadje.Covek me bledo gleda i nista mu nije jasno.Kaze skines stari odes u bilo koju radnju tipa Auto mika,Kit komerc...i trazis da ti nadju takav ili priblizno slican,nista se nece desiti ako je malo drugaciji.Eto ja samo da prenesem savet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...