Firefighter 309 Napisano Januar 11, 2013 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je moj motor kawa zzr1100c,ne radi mi pozicija i to mi je jasno zasto,ispala je sijalica i vidim je u faru .Kratko svetlo radi,kad prebacim na dugo ili pokusam da ablendujem gasi se kratko a dugo ne radi znaci mrak E sad,nisam neki poznavaoc xenona kapiram da ima jednu sijalicu koja je i dugo i kratko a pomera se samo ona nazovi cev koja skupi i rasiri snop svetlosti u zavisnosti da li zelimo dugo ili kratko svetlo.Da li je neko imao problem ove vrste da me posavetuje posto cu danas da krenem sa rasturanjem oklopa sto neverovatno mrzim da radim pa cisto da znam gde da obratim paznju.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko_zzrko 2 Napisano Januar 11, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: Kawasaki ZZR 1100 Prijavi odgovor kao problematičan si siguran da ti je sijalica bixenon, da li si pre toga imao kratko i dugacko svetlo? jer sam ja na mom zzr-u 1100 ugradio bixenon i nije mi se javljao takav probblem. ako vec vadis sijalicu, uz malo muke dovoljno ti je samo da skines vizir i unutrasnju masku,i trebao bi da mozes da je dohvatis,ne moras skroz da skidas plastike. poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Januar 12, 2013 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je bixenon ne znam jos nisam skinuo da vidim,da da imao sam kratko,dugo sve regulare sljakalo i odjednom prc kad hocu dugo on ga neda i ugasi kratko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverko_zzrko 2 Napisano Januar 21, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: Kawasaki ZZR 1100 Prijavi odgovor kao problematičan neznam sta dda ti kazem,najbolje je da skines sijalicu i da vidis sta je sa njom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Januar 21, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozda ti je crko modul ili kako se vec zove elektronika koja prebacuje kratko-dugo svetlo,proveri to prvo,kod bi-xenon sijalica imas i taj deo,kod obicne nemas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Februar 4, 2013 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Problem resen.Prvo smo zamenili sijalicu,bez uspeha,pa trafo,bez uspeha,pa relej isto bez uspeha,da bi na kraju uvideli da je kabal od sijalice isecen od vila.Spojili sve ponovo i radiii. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...