DrazenG 3 Napisano Januar 9, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Gradiska Motocikl: Kawasaki ZX10R 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Odnedavno sam postao ponosni vlasnik jednog ZXR -a 750 1994.. Kada sam skinuo sjedite nasao sam ova dzeka...znaci izlaze ispod lijeve plastike repa...skinuo plastiku ali nisam mogao naci nigdje gdje bi se oni mogli ustekati...u njima su zabodeni po jedan osigurac...i skontao sam kada izvadim osigurac iz jednoga izgubim kratko a iz drugoga dugo svjetlo. Utvrdio sam da ovo nije fabricko rjesenje...e sad pitanje: nisam strucnjak oko instalacija i struje, a ovih nekoliko "auto-elektricara" koje poznajem imaju teoriju "samo mi ne vozi motor", i ako nesto pogledaju preko mrtvog srca oderu me ko zeca.... Sad sam malo istrazivao....kada upalim svjetla i izvadim osigurac onaj njegov fabricki iz kutijece sa mjesta "HEAD", svjetla se ugase...znaci opet ide preko osiguraca u kutijici...da li to znaci da bio onda smio spojiti direktno kablove iz ovih home made dzekova...? Ili ako ne bih..tj ako bi ostavio to ovako kako jeste da li je sigurno voziti ovako...da ne ostanem negdje bez svjetla....koliko je dovoljno ampera da ima osigurac koje je zaboden u ove dzekove?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Januar 9, 2013 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Та два прикључка служе за релеј светла кратко - дугачко. Неко је то премостио са осигурачима што може довести до прегоревања прекидача за светла. Ту би требало да стоји отприлике овакав релеј: А можеш да уградиш и два посебна од неког аута, битно је да има 4 контакта распореда као на прикључцима и минимум 25 ампера. Поздрав Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrazenG 3 Napisano Januar 9, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Gradiska Motocikl: Kawasaki ZX10R 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno.... Ovo ce mi biti od velike pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Januar 9, 2013 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan evo ovako izgleda original...treba ti 2 komada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrazenG 3 Napisano Januar 9, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Gradiska Motocikl: Kawasaki ZX10R 2005 Prijavi odgovor kao problematičan A gdje se tacno nalaze na motoru....predpostavljam ispod lijeve plastike na repu... Ima jedan rasturen ali je model 1990...da li je to isto...hocu li moci iskoristiti njegove..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Januar 9, 2013 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan isti bi trebali da budu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...