Jump to content

Moto Zajednica

ZXR 750 Instalacija

Recommended Posts

• U prolazu, 58 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX10R 2005

Odnedavno sam postao ponosni vlasnik jednog ZXR -a 750 1994..

Kada sam skinuo sjedite nasao sam ova dzeka...znaci izlaze ispod lijeve plastike repa...skinuo plastiku ali nisam mogao naci nigdje gdje bi se oni mogli ustekati...u njima su zabodeni po jedan osigurac...i skontao sam kada izvadim osigurac iz jednoga izgubim kratko a iz drugoga dugo svjetlo.

Utvrdio sam da ovo nije fabricko rjesenje...e sad pitanje: nisam strucnjak oko instalacija i struje, a ovih nekoliko "auto-elektricara" koje poznajem imaju teoriju "samo mi ne vozi motor", i ako nesto pogledaju preko mrtvog srca oderu me ko zeca....

Sad sam malo istrazivao....kada upalim svjetla i izvadim osigurac onaj njegov fabricki iz kutijece sa mjesta "HEAD", svjetla se ugase...znaci opet ide preko osiguraca u kutijici...da li to znaci da bio onda smio spojiti direktno kablove iz ovih home made dzekova...?

Ili ako ne bih..tj ako bi ostavio to ovako kako jeste da li je sigurno voziti ovako...da ne ostanem negdje bez svjetla....koliko je dovoljno ampera da ima osigurac koje je zaboden u ove dzekove??

image.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 349 postova
  • Motocikl: Gazela

Та два прикључка служе за релеј светла кратко - дугачко. Неко је то премостио са осигурачима што може довести до прегоревања прекидача за светла. Ту би требало да стоји отприлике овакав релеј:

relej.jpg

А можеш да уградиш и два посебна од неког аута, битно је да има 4 контакта распореда као на прикључцима и минимум 25 ампера.

Поздрав :zdravo:

• U prolazu, 58 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX10R 2005

A gdje se tacno nalaze na motoru....predpostavljam ispod lijeve plastike na repu...

Ima jedan rasturen ali je model 1990...da li je to isto...hocu li moci iskoristiti njegove..?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja