Dzambo 84 Napisano Januar 8, 2013 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam je, nije mi potrebna. Ovakve stvari (nije mi jasno iz kog razloga ) kao nove umeju da kostaju po 300-500eura jedna, ja cu biti zadovoljan i sa 200 za obe. Koliko vidim nije koriscena nikad uglavnom je stajala, par puta je sklopljena verovatno. Uz nju ne dajem nastavke na koje se kaci alat, jer ih ni nemam, to bi trebalo nabaviti. Kada se sklope vrlo su stabilne, imaju dole srafove za nivelaciju da stoje pravo. Sve sto Vas interesuje pitajte. 062 222 136 Bojan Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan dobre police za alat,moze da se koriste za kucnu potrepstinu ali su iskljucivo namenjene za prodavnice. imam par komada i kao sto si rekao na njima je bilo alata jako puno i stoje extra.. sve najbolje u prodaji... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Januar 9, 2013 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Pre par nedelja sam trazio ovakvo nesto. Koje su dimenzije ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Januar 9, 2013 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran tacno,da ne bih nagadjao uzecu da izmerim. Sutra javljam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Januar 10, 2013 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Dimenzije su: visina 233cm, s tim sto moze da se skracuje sirina 100cm dubina 46cm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Januar 21, 2013 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za nesto sto mi bude zanimljivo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...