Milos S.Palanka 11 Napisano Januar 8, 2013 U prolazu, 32 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: MZ es 150, MZ es 150 CROS Prijavi odgovor kao problematičan El ima neko delove za arn 150? Treba mi bregasta, klackalice, uljna pumpa itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alf red fild 2 Napisano Januar 9, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da nadjes delove u Moto Bike Novi Sad. Sajt im je www.shop.motobike.rs Pozzz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Januar 9, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Kad budes kupovao bregastu, obrati paznju na promer ležajeva, ima sa 33 i 34mm prečnikom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos S.Palanka 11 Napisano Januar 9, 2013 U prolazu, 32 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: MZ es 150, MZ es 150 CROS Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam da ima nekoliko vrsta i da lezajevi nisu isti. Vec su mi slali pogresnu bregastu i pumpu koja ne pase . Hvala na informacijama, ako jos nesto cujete javite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...