brdy 2099 Napisano Avgust 15, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Baja je kralj, viljuska pogotovo, evo i ja danas trazim ceo dan gde da zabodem jednu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Avgust 15, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da te je navuk'o. :-D Znamo se licno, i da sutra zarati i da se mora ici, uz njega bih u boj. Sa nekim drugim likovima ne bih ni o vezicama za plastike razglabao...Moguće. Ja ga ne mogu oceniti kao ti. Ne poznajem ga niti ulazim u to kakav je kada se ne lati tastature. Ali njegovo ponašanje, u ovoj elektronskoj formi, mi smeta. Zato ga i jesam stavio pod "ignore". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Avgust 15, 2018 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Чек,чек полако само ако спорије читам Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 16, 2018 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Cuj ignore,ja stavio da pratim sve sto napise.Covek je iskazao svoje misljenje kroz veliku dozu humora.I vidi se da ima lik ogromnu energiju,ja nemam ni 5% njegove energije.Kosta kraljina,pozitivne energije na tone:) 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Avgust 16, 2018 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivi tesktovi svakako ukoliko čitalac može da razume šta je napisano i štivo odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...