BG-YZF125r 1 Napisano Januar 7, 2013 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poz Ovako hteo bi da kupim motor na prolece za A1 kategoriju ( do 125ccm 11kw) pa eto predlozite mi neki naked motor i vase licno misljenje o tom motoru posto sam pocetnik . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 7, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha YBR125, Keeway Speed 125, od endurača imaš Keeway Exceed 125, dobri su i kinezi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 125 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: Gilera Nexus 500, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od budžeta za kupovinu, ja lično da imam love kupio bih Hyosung GT 125. Ima nov za 1800 E. Nije kinez, dobrog je kvaliteta, i ,iako retko za tu kubikažu, ima V2 agregat. Mada su i ovi gore predlozi odlični. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
begec 96 Napisano Januar 7, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: begeč Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan kawa eliminator.nije naked.motor je bio moj,a decko kom sam prodao,nije polagao i nije ga ni vozio.ako te tako nesto zanima javi na pp.13000 km,kao nov.bez ulaganja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 241 Napisano Januar 7, 2013 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nile lose ni honda varadero 125 oko 1500 eura su 2000 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BG-YZF125r 1 Napisano Januar 7, 2013 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sta mislite o : Qingqi QM 125 2D ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BG-YZF125r 1 Napisano Januar 7, 2013 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od budžeta za kupovinu, ja lično da imam love kupio bih Hyosung GT 125. Ima nov za 1800 E. Nije kinez, dobrog je kvaliteta, i ,iako retko za tu kubikažu, ima V2 agregat. Mada su i ovi gore predlozi odlični. A do 1000e posto planiram da prodam sl godine pa uzmem od 250 ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Januar 7, 2013 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti ovo pomogne? http://forum.bjbikers.com/index.php?/forum/62-kineska-imperija/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Januar 7, 2013 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Eto ja baš slučajno prodajem og Princa , pa ga toplo preporučujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 52 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kavasaki eliminator 250 je odličan ako tebi odgovara kao čoper a može da se nađe lep primerak u toj ceni ...E sad biće ti šta će biti obično se i ne kupi ono što se u prvi mah traži..Pozzz . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 52 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas za keeway speed-a. Vozikao sam ga, mali potrosac (do 2.5l po gradu), nije mi se pokvario ni jednom, odlican je za grad, nije za otvoren put.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 125 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: Gilera Nexus 500, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan I što mora naked? A za kvinki imaš temu o njemu : http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/21639-qingqi-125-2d/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BG-YZF125r 1 Napisano Januar 8, 2013 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ja bi voleo sport motor ali cale neda , nego moze i neki enduro slobodno i da ne treba mi za gradsku voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 8, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Zvuči kao potencijalna enduro žrtva, vrbujmo ga 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 20, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Бежи од кинеза.. Ако већ није Р мотор, мој глас иде Yamahi TDR 125. Moже чак и DT 125. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 20, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan zanima li te nešto ovako: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...