demro.st 435 Napisano Januar 6, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav kupio bi ili mi dajte savet treba mi mapa madjarske i slovacke na sd kartici za prestigio 4050 hvala odgovorite ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NESKROMAN 327 Napisano Januar 6, 2013 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR K9 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav kupio bi ili mi dajte savet treba mi mapa madjarske i slovacke na sd kartici za prestigio 4050 hvala odgovorite ovde Nije bitno koji je uredjaj vec cije mape vec imas na njemu i koju aplikaciju(igo, tom tom...). Mada mislim da prestigio koristi Igo. Pozeljno je da budu unificirane (npr Navteq) jer ako su razlicitih proizvodjaca nece te rutirati iz jedne zemlje u drugu i nece moci da ti napraviti dobre rute ako putujes kroz vise zemalja (ako su mape razlicitih proizvodjaca). Mozes da ih kupis na vise mesta, cak i preko interneta, samo vidi koji ti je proizvodjac mapa. Mada iskreno ne znam ni sto bi kupovao... http://www.prestigio.rs/ Imas sve info na njihovom sajtu. Pozdrav i Srecni praznici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...