Rajic_Ng 0 Napisano Januar 6, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda NSR 125R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ja sam Rajić Nemanja, iz Negotina sam. Novajlija sam na forumu, ali kad mi je nešto zatrebalo, potražio sam ovde i našao. Pa bi' valjda prvo trebalo ovde da se postavi nešto, da bi mogla neka tema da se započne, ako se ne varam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Januar 6, 2013 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav zemljače ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 134 Napisano Januar 6, 2013 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Januar 6, 2013 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imenjace...dobro dosao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 6, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao na forum ^^ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...