qrefgsdfg 1 Napisano Januar 5, 2013 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima, zovem se Marko, zivim u predgradju Beograda i ljubitelj sam dvotockasa !!! ) Imam 20 godina i vozim suzuki gsxr750 1999. ranije sam vozio uglavnom skutere, tako da nemam toliko iskustva sa vecim motorima. nadam se da cu ovde naici na dosta korisnih informacija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Januar 5, 2013 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao maxime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 5, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao u bajkersku ekipu! SRAD je opasan motorcic, pamet u glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qrefgsdfg 1 Napisano Januar 5, 2013 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari ! svestan sam da je SRAD opasan, pa ga zato i ne forsiram previse, bar dok ne steknem rutinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorebre 177 Napisano Januar 5, 2013 stranac, 138 postova Lokacija: MKD Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.Dobrodosao u svet motora,zelim ti mnogo bezbednih kilometara.I pazi se,i od sebe i od drugih,nije ti naivan taj motorin,uopste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...