alexanto 4929 Napisano Januar 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dajte svoj komentar isključivo ako ste vozili ili posedovali ovaj motocikl. Nipošto nikakve komentare u stilu "čuo sam", "rekli su mi" i slično. Odgovorite na sledeća pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima bice istog trenutka obrisan. 1. Godište motocikla koji ste vozili: Navesti tačno godište motocikla koji ste vozili.. 2. Vreme provedeno na motorciklu: "Posjedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Šta mi se dopada: "Odlične kočnice i dobra zaštita od vetra." ili "Sjajan za duža putovanja, odličan položaj vozača, mala potrošnja" ili neko može napisati i par pasusa ako želi, tim bolje. 4. Šta je moglo biti bolje: "Prednja kočnica ima loše doziranje i slaba zaštita od vetra" ili nesto slično u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vaš mali review. Tu sad može svašta da se napiše, da se detaljnije objasne i opišu stvari iz prethodne dve stavke i da se još malo priča o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i može se dati i neka ocena i recimo preporuka za kupovinu. Takodje, ovde bi bilo dobro da onaj ko je proveo više vremena sa motorom napiše na šta treba obratiti pažnju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o održavanju... Poželjno je da ubacite i JEDNU fotografiju SVOG motora (ne slike sa net-a) Najlakše vam je da uradite copy-paste sadržaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vaš odgovor: [b]1. Godište motocikla koji ste vozili:[/b] [b]2. Vreme provedeno na motociklu:[/b] [b]3. Šta mi se dopada:[/b] [b]4. Šta je moglo biti bolje:[/b] [b]5. Moj utisak:[/b] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 5, 2013 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto znate (a mozda i ne) Honda je sa ovim modelom napravila revoluciju u svetu motociklizma-radjanje tzv. superbike-a. Honda cb750 (kod nas poznata kao "Forka" a sirom sveta kao "SOHC") je prvi motocikl u svetu sa: -rednim 4-ro cilindricnim agregratom, -bregastom postavljenom iznad glave-po uzoru na automobilske agregate (SOHC=Single over head camshaft) -disk kocnicama (K model samo napred a od '75-te F model sa diskovima i napred i nazad, s'tim sto je na modelu F ostavljen prostor na cizmi prednje viljuske da se doda jos jedan disk) Milion informacija/podataka o ovom (tadasnjem) cudu ima ne net-u pa koga interesuje moze da potrazi... Moj motor je '75 Honda cb750 F0 supersport 1. Godište motocikla koji ste vozili: 1975 2. Vreme provedeno na motociklu: Godinu dana, nesto vise od 5500 km-a 3. Šta mi se dopada: Stabilnost, udobnost, upravljivost, snaga motora koja se oseca u svim stepenima prenosa... 4. Šta je moglo biti bolje: Kocnice na prvom mestu, potrosnja... ali s'obzirom da je ovo sve zastarela tehnika svoju voznju prilagodjavam ovim nazovi, manama... 5. Moj utisak: Posto sam ljubitelj "gvozdjurije" odusevljen sam ovim motorom. Jedini problem predstavljaju rezervni delovi kojih nema kod nas, ali se mogu nabaviti u Evropi ili (dosta jeftinije) u Americi gde postoje klubovi ljubitelja-vlasnika ovih motora... Pozdrav iz Svilajnca 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 5, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godište motocikla koji ste vozili: Nisam siguraN, MISLIM DA JE BIO 79 - TO 2. Vreme provedeno na motociklu: Oko godinu dana ( 96 - 97 ) 3. Šta mi se dopada: Jednostavan motocikl, lak za održavanje u sopstvenoj režiji. 4. Šta je moglo biti bolje: Ko što Picasoo reče - kočnice, ali ako znaš šta voziš i kakve su mogućnosti - nema problema ( i neki noviji motocikli loše koče ). 5. Moj utisak: Pristojan, izdržljiv i dobar motor sa kojim su mnogi obišli ceo svet. Malo ga vreme pregazilo, al to nije problem. Osim anlasera poseduje i kurblu, pa ga nije problem upaliti i mako je akumulator na izdisaju. Najveći problem su rezervni delovi koji se mogu naći, al ima igranke oko toga . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...