Jump to content

Moto Zajednica

Pad sa motora u Smed.Palanci (1. Decembar 2007)

Recommended Posts

• U prolazu, 10 postova

Cao ljudi,sta se radi? Evo meni je iz dana u dan sve bolje,ali iz dana u dan sve vise imam zelju sesti na neki motor. Kad vec pricate o tom bulevaru i kad razmislim malo bolje kao da me je malo strah da ga raspalim po gasu,kad pogledam kako kreteni izlecu i nista ne gledaju,kao da smo nevidljivi.Ja te ljude ne shvatam,kako ne misle malo na nas :( E sad moram da vas pitam za savet,juce sam upalio motor i lepo radi,celu noc nisam spavao jer sam razmisljao o tome da li da ga sredim ili da ga prodam ovakvog :-\ Pukla mi je viljuska,plastike sa strane obe popucale,od njih nista,felna malkice iskrivljena,neznam sta je sa diskom, i ono sto je najgore od svega rezervoar mi je dosta ulupljen,nisam pametan sta da radim.    PUNO POZDRAVA ZA SVE        BOKI RR

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 296 postova

Cao ljudi,sta se radi? Evo meni je iz dana u dan sve bolje,ali iz dana u dan sve vise imam zelju sesti na neki motor. Kad vec pricate o tom bulevaru i kad razmislim malo bolje kao da me je malo strah da ga raspalim po gasu,kad pogledam kako kreteni izlecu i nista ne gledaju,kao da smo nevidljivi.Ja te ljude ne shvatam,kako ne misle malo na nas :( E sad moram da vas pitam za savet,juce sam upalio motor i lepo radi,celu noc nisam spavao jer sam razmisljao o tome da li da ga sredim ili da ga prodam ovakvog :-\ Pukla mi je viljuska,plastike sa strane obe popucale,od njih nista,felna malkice iskrivljena,neznam sta je sa diskom, i ono sto je najgore od svega rezervoar mi je dosta ulupljen,nisam pametan sta da radim.     PUNO POZDRAVA ZA SVE         BOKI RR

Pa zawisi,ako planirash da ga sredjujesh prerachunaj se koliko ce ti poprawka swega toga izneti i mozesh li kroz prodaju da powratish te ulozene pare,ako mislish da mozesh da ga dash za neke fine parice- sredjuj ;) Kako je inache?

@VladaSrbija/ tachno,mislim na Nowaka,i stwarno ne znam odakle mu ludosti (jer tu hrabrost ne postoji,samo ludost

) za onakwu woznju na onakwom mestu.

pozz

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja