Jump to content

Moto Zajednica

NSU

Recommended Posts

• U prolazu, 80 postova
  • Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125

ako neko ima ili zna neki kontakt za delove od NSU-a

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 563 postova
  • Motocikl: ktm 990

ja ti mogu poruciti preko lika sto mu radim zundapa,iz Nemacke sve moze doneti,e sad ako hoces da mu prenesem sta treba od delova pa da donese kad bude dolazio za 2-3 meseca ako nije kasno

• U prolazu, 80 postova
  • Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125

Imam nešto u podrumu, šta ti treba i za koji model ?

nsu super fox 1957,paše dosta delova od pretisa i maxa,treba mi kurbla,lancobran,osovina kurble i tako,znam za nsu-motzke,e-bay i to ali prvo da vidimo šta ima po srbiji,bilo ih je dosta.

• U prolazu, 80 postova

0641535953 radovan

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Imam nešto u podrumu, šta ti treba i za koji model ?

nsu super fox 1957,paše dosta delova od pretisa i maxa,treba mi kurbla,lancobran,osovina kurble i tako,znam za nsu-motzke,e-bay i to ali prvo da vidimo šta ima po srbiji,bilo ih je dosta.

Za kurblu i lancobran - znam da nemam. A za osovinu kurble - možda, pogledaću ( al od NS>U-a 175 ) - samo nisam baš siguran da su iste ( Radio sam i Foxa .

• Zainteresovan, 914 postova
  • Motocikl: BMW R50/5

Preturao sam danas po gajbicama. Imam kurblu i osovinu kurble, ali nisam siguran da valja. Ose'a se neki prelaz kad vucem noktom po njoj. Obe stvari su od pretisa. Kurbla je ok, zupci su tu, naravno nema gume.

• Zainteresovan, 751 postova
  • Motocikl: yamaha fz 750 genesis

Za kurblu i lancobran - znam da nemam. A za osovinu kurble - možda, pogledaću ( al od NS>U-a 175 ) - samo nisam baš siguran da su iste ( Radio sam i Foxa .

Zato te zovu lisica,a? :nanana:

• U prolazu, 80 postova

Preturao sam danas po gajbicama. Imam kurblu i osovinu kurble, ali nisam siguran da valja. Ose'a se neki prelaz kad vucem noktom po njoj. Obe stvari su od pretisa. Kurbla je ok, zupci su tu, naravno nema gume.

gornji deo lancobrana sam našao,fali donji,kako ćemo za kurblu

• Zainteresovan, 914 postova
  • Motocikl: BMW R50/5

Pa ovako:

Meni za Pretisa fali ručica gasa, ručica prednje kočnice, cajger, gume za sedišta, ablend šalter ...

Ako imaš nešto od toga, iskombinovaćemo se.

• U prolazu, 80 postova

od svega toga imam ručicu kočnice,trebaju mi i bočne alu dekle od mašine pošto su moje izudarane,ulubljene

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja