Jelenko Vilotic 1012 Napisano Decembar 30, 2012 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi info ako neko zna neki kamp na Azurnoj obali, hteo bih da budem nedelju dana negde oko Nice i nedelju dana oko Marseja. Treba mi mesto za sator, struja nije imperativ, naravno wc i tusevi obavezno. Ima li neko ideju ili sajt jos bolje? Samo nemojte da mi dajete sajtove tipa campingfrance.com, to mogu i sam. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Decembar 30, 2012 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu ti pomoći oko kampova, ali ih pronađi obavezno jer je u Francuskoj kampovanje na divlje strogo zabranjeno. I kazne uopšte nisu lepe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 997 Napisano Decembar 30, 2012 Very Funny Rider, 1134 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.campingfrance.com Ne znam moze li ovo pomoci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Decembar 31, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Rece lik da mu nedajete taj sajt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Decembar 31, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan sve ove crvene tackice su kampovi...pa se zanimaj sam. Ja sam svojevremno nesto trazio tu na granici sa Italijom. Prosiri malo mapu i nacices valjda nesto sto te zanima https://maps.google.com/maps?hl=sr&ie=UTF-8&q=camping+borgo+san+dalmazzo&fb=1&hq=camping&hnear=0x12cd6daf4eca59cd:0x4f49dad172f46ac7,Borgo+San+Dalmazzo+Province+of+Cuneo,+Italy&ei=tFnhUL6XGq364QTjqIHgCQ&ved=0CNgBELYD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Decembar 31, 2012 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Au sta je tackica... Hvala... Jel ima neko da je bio u nekom kampu da moze da preporuci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Decembar 31, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan Da si trazio normalan kamp u Srbiji tu i ne bi bilo toliko tackica, ovako ne brini uopste ima ih i vecih i manjih, naravno nemoj da ocekujes da kampujes bas u samom centru Nice, Kana, Tulona ili Marseja,.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Januar 2, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan imas ekstra kamp u Antibesu ,blizu Nice 3 zvezdice bazen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Januar 2, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan http://lin12.mojsite.com/~motopuls/images/stories/TESTOVI/T088/088PU_Azurna_obala.pdf video sam ovaj putopis ,pa sam iskoristio za pretragu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...