Abdullah100k 8 Napisano Decembar 29, 2012 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem AXO pantalone nove, velicina 58 (sta god to znacilo) 80e, kaciga STREETFIGHTER RAT polovna, dobro stanje 60e, oklop UFO Valkyrie polovan, dobro stanje 70e i nov kacket MONSTER one Industries 25e. Dok traje novogodisnji mozgabez pantalone su 60e, kaciga 50e, oklop 60e i kacket 20e. Partytime... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Januar 9, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je velicina kacige? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Januar 11, 2013 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Sledeca cetiri dana popust: pantalone 60, kaciga 40, kacket 15, oklop prodat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Januar 11, 2013 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Koja je velicina kacige? Kaciga je L. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...