moover 75 Napisano Decembar 26, 2012 U prolazu, 47 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: SC29 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa, trebao bih svašta nešto s prednjeg kraja od SC28/SC29 (1995. godina)... Vilice, maska, far, nosač satova, može i satovi, nosač maske... ak ima tko komplet oklope za sitnu lovu, dolazi i to u obzir... Naravno, u što boljem stanju za što manje novaca... Lokacija (država) nije toliki problem, rješit ćemo neku dostavu (u svim državama imam nekog da plati i primi paket)... Ponude preko privatnih poruka... Hvala i sve najbolje u 2013! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Decembar 27, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan imam nosac satova i neke plastike za sc28 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Decembar 27, 2012 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam ja zadnje kuciste satova novo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moover 75 Napisano Decembar 27, 2012 U prolazu, 47 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: SC29 Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se svima na pp, samo šaljite ponude... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moover 75 Napisano Januar 4, 2013 U prolazu, 47 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: SC29 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje je sve aktualno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...