johann 866 Napisano Novembar 30, 2007 Cuore Sportivo, 1343 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovim putem predlazem da se na sajtu kreira baza podataka o motorimo svih vrsta, godista u kom ce biti sadrzane sve osnovne tehnicke karakteristike, slike istih, service manual, user manual u PDF formatu kao i linkovi do zvanicnih sajtova proizvodjaca. Mislim da bi to podiglo posecenost sajtu i time doprinelo njegovom jacanju u svakom pogledu. Primer mozete naci na sajtu http://www.index.hr/auto/baza/ , pa ce vam sve biti jasno. Svim bajkerima s postovanjem, Johann Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1976 Napisano Novembar 30, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo odličan predlog! Misliš SVI proizvodjači, SVI modeli SVIH godišta, ili (dva)desetak najzastupljenijih, sa po tridesetak modela u tridesetak zadnjih godina prizvodnje, ili nešto izmedju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 30, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan wauuu to je poduhvat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 1, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Odlican predlog ! Sstrujo, Wulfy ! Ideeeeemoooo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 1, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Odlican predlog ! Sstrujo, Wulfy ! Ideeeeemoooo ! svezat cemo im kuglu oko noge dok to ne naprave ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Decembar 1, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican predlog ! Sstrujo, Wulfy ! Ideeeeemoooo ! svezat cemo im kuglu oko noge dok to ne naprave ;D ;D ;D Ma toj dvojici fanatika je potrebno max 15 minuta za celu bazu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 866 Napisano Decembar 1, 2007 Cuore Sportivo, 1343 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Momci drago mi je da ste pozitivno prihvatili moj predlog. Baza ne moze preko noci da bude kreirana ona bi evoluirala vremenom uz doprinos svih BJ clanova koji imaju volje evo na primer mogu da dostavim kompletan service manual za Cagivu canyon 600 i 500 i tako zrno po zrno pogaca ili motor po motor BAZA. S postovanjem , Johann Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Decembar 2, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to fino, ali to je enciklopedijski poduhvat! Mogu se popisati svi modeli svih proizvodjaca ali da ostanu na nivou popisa! Za nesto vise treba MNOGO vremena da bude konkurentnije od googlanja! Kada radim tekst o nekom motoru provedem najmanje 2 sata guglauci i trazeci informacije, kada procitam sve onda sednem i napisem tekst o istom. Ne radim puko prevodjenje jer to onda nije autorski rad! Ovo bi se svelo na resavsku prepisivacku skolu plus sto bih to radije uradio na engleskom jeziku ili bar dvojezicki jer takav poduhvat ne bih ogranicio samo na srpski jezik... sto umnogome povecava posao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1976 Napisano Decembar 2, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan U tom slučaju bi baza linkova bila podesnija za kreiranje i upotrebu, mislim... Tipa, trebaju mi specifikacije Yamahe XT-600 iz '88-me,udjem u bazu kliknem na link i ...voila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redAlert 10 Napisano Decembar 2, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YamahaTDM850 Prijavi odgovor kao problematičan A sta mislite da malo modifikujemo adresar bjb-a? Izmenimo upite.. a u bacujemo podatke motora?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko87 43 Napisano Decembar 2, 2007 U prolazu, 76 postova Motocikl: Honda CM125, Honda CBR 900 (919) RR Prijavi odgovor kao problematičan Jel mislite nesto na foru www.bikez.com ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 4, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan To je vrlo izvodljivo, stavimo to u onu enciklopediju koju smo izdvojili za gradove srbije (koja bas i nije aktivna), pa svako upise nesto o svom motoru, ili dopise nesto o postojecem... tako bi se napravila lepa baza podataka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2336 Napisano Decembar 4, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ja predlažem da oni koji nešto predlažu budu ti koji će svoj predlog sprovesti u delo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Decembar 4, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja predlažem da oni koji nešto predlažu budu ti koji će svoj predlog sprovesti u delo. +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 4, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan To je nenormalno veliki posao.Najlakse bi bilo da se napravi nesto na foru www.motorcyclespecs.co.za.Znaci samo suvi tehnicki podaci, bez testova.Racunajte na moju pomoc! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Decembar 4, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da pomognem, posto dosta toga znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 6, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da pomognem, posto dosta toga znam Al ne bi mogao tu da se oslonis na svoje znanje, za to treba i onih sitnijih podataka tipa precnik i hod klipa, kapacitet rezervoara, raznorazne gluposti koje slabo cemu sluzea opet ih valja tu ubaciti.Bolje bi bilo da se uzme neka vec odradjena arhiva i da se to prevede i otklone neke mane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...