Milosmtt 598 Napisano Decembar 25, 2012 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odlucio ovaj da kupim, valjda ne gresim, sad je na popustu nov 16000 din, moze misljenje Ok aparatić. Za te pare je jako dobar. Ima ga burazer samo S2980. Kvalitet izrade nije ni blizu DSLR-u. Slike - ok. Video zapis - dobar. Imaju problema sa vrućim pixelima na ekranu. Burazer je vratio aparat odmah sledeći dan i probao nekoliko komada dok nije našao jedan koji nema mrtve pixele. Ekran je lošiji nego na idiotima. Interfejs takođe loš. Iskren savet je da ako već hoćeš prosumer uštekaš još malo novca i kupiš nešto što je kvalitetnije. Ili kupiš polovan DSLR koji je i sa kitom bolji od ovog Fuji-a. Fuji je mali, stane i u džep. Mnogi ga hvale kako cepa canone i nikone u toj klasi mada ne vidim kako je to moguće. ps. nema ''full'' manual kontrole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 241 Napisano Decembar 26, 2012 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odlucio ovaj da kupim, valjda ne gresim, sad je na popustu nov 16000 din, moze misljenje Ok aparatić. Za te pare je jako dobar. Ima ga burazer samo S2980. Kvalitet izrade nije ni blizu DSLR-u. Slike - ok. Video zapis - dobar. Imaju problema sa vrućim pixelima na ekranu. Burazer je vratio aparat odmah sledeći dan i probao nekoliko komada dok nije našao jedan koji nema mrtve pixele. Ekran je lošiji nego na idiotima. Interfejs takođe loš. Iskren savet je da ako već hoćeš prosumer uštekaš još malo novca i kupiš nešto što je kvalitetnije. Ili kupiš polovan DSLR koji je i sa kitom bolji od ovog Fuji-a. Fuji je mali, stane i u džep. Mnogi ga hvale kako cepa canone i nikone u toj klasi mada ne vidim kako je to moguće. ps. nema ''full'' manual kontrole. Jbg, ja ga porucio preko kataloga, glupo sad da ga ne kupim, danas ga preuzeo, i stvrno sam se zeznuo, da sam ga uzivo video ne bi ga kupio sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Januar 22, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Da nema ni jedan u oglasima da se pojavi! Ne mogu da verujem... A G15 mi se ne svidja zato sto nema pokretni displej. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4690 Napisano Januar 22, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 5995 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan jbg, G serija se stavlja u oglas samo da bi se kupio noviji model i to posle par "generacija"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 241 Napisano Januar 22, 2013 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih na ebay samo ako imas nekog da ti donese odande. http://www.ebay.de/sch/i.html?_trksid=p3984.m570.l2632.R2&_nkw=canon+g12&_sacat=31388&_from=R40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Januar 22, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan A ima jedan u oglasima, lik iz Crne Gore prodaje. Jurim coveka zadnjih 10 dana. Saljem mail-ove, zovem, sve to bezuspesno. I veceras ga dobijem i lik mi kaze da je danas prodao aparat, a nije se javljao zbog spremanja nekih ispita! Sta da se radi, naice neki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 147 Napisano Januar 23, 2013 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Aj sad kad je vec otvorena tema da i ja priupitam nesto Meni je za oko zapao ovaj model Canona http://www.fotocene.com/fotoaparati/canon-powershot-sx150-is/9187/detail/ Ne zelim da se bavim profesionalno fotografijom, ali bih voleo da imam aparat koji pravi "malo" bolje fotografije od klasicnih idiota, neki savet u cenovnom rangu do 200e (moze i malo vise ) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Januar 23, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet ti je da kupis polovni G9 za te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 147 Napisano Januar 23, 2013 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam da svi imaju samo reci hvale za G seriju, jedini problem je sto ja ne volim polovne stvari, sto znaci da moram da izdvojim duplo vecu svotu novca za recimo G12, sto ce verovatno i da bude ishod na kraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Januar 23, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi da ima da se kupe polovne stvari koje su kao nove, u bukvalnom smislu. A koji su podosta jeftiniji od novih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Januar 23, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam aparat, ajde iskusni preporucite mi neku momorisku karticu... Uzeo bih 32gb ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 241 Napisano Januar 23, 2013 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam aparat, ajde iskusni preporucite mi neku momorisku karticu... Uzeo bih 32gb ? Jel nov ili polovan i po kojoj ceni ako nije tajna G12? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Januar 23, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Nov glanc, 300e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 241 Napisano Januar 24, 2013 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dobra cena u zdravlje da se koristi, javi jesi zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Januar 24, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra cena u zdravlje da se koristi, javi jesi zadovoljan Jos ga nisam isprobao javljam utisk kada se malo vise pozabavim njime! Danas odoh da kupim SD karticu, rezernu bateriju i jos neke stvarcice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Januar 24, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Za put je pouzdanije resenje 2x16 ili cak 4x8GB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Januar 24, 2013 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Za put je pouzdanije resenje 2x16 ili cak 4x8GB. Eto šta znači iskustvo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Januar 24, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Za put je pouzdanije resenje 2x16 ili cak 4x8GB. Eto šta znači iskustvo! Hehehehe bas sam malopre uzeo dve po 16gb... Sta ti je bajkerska telepatija!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 25, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolja kombinacija je 2x16GB. Ja sam skoro uzeo još jednu od 16Gb, tako da sam miran, kad odem negde da putujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Januar 30, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguce da ovaj aparat ima najduzu ekspoziciju 15 sekundi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4381 Napisano Januar 30, 2013 Advanced Member, 1961 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce je. Specifikacije tako kazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 30, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za put je pouzdanije resenje 2x16 ili cak 4x8GB. zashto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Januar 30, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Kad se ozenis saznaces 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1880 Napisano Januar 30, 2013 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto ako nesto krene po zlu bolje da ti propadne 8GB snim(a)ka nego 64GB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Januar 30, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da dokupim tajmer... Za duzu ekspoziciju podhitno! Na sta se ja navukoh majko mila. USRACE MI SE OVA FOTOGRAFIJA U ZIVOT! Evo slike od malopre bez ikakvih obrada, sa ovog G12 cuda-muda. I jedan totalno amaterski poduhvat! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...