Ćefa bajker 102 Napisano Decembar 25, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan I ovaj CB ofc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano Januar 6, 2013 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan ...danasnji najkedi u stvari mnogo vise lice na Street Fight verzije nekadasnjih nejekeda. Po meni bar - na zalost Ako mislis npr. na ovako nesto, onda se i ja u potpunosti slazem: Ovoj cb1000r za mene izgleda brutalnooooo dobrooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 6, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan [Honda u srcu ...? Posto sam porastao, sada sacujem ovu malo vecu (CB 1100) - kao stara, al`ganc nova Izvinjavam se na off-u, ali je ipak i ovo "CB" ! Како леп мотор, уз то још и нов... :ooo: :ooo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Januar 14, 2013 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Dali se zna mozda kad ce CB 500F biti u prodaji kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Septembar 22, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam prosle nedelje do prodajnog salona DELTA AUTO MOTO u NS i rekose mi da su preliminarne cene za ovaj 'f' model 4.900.oo EU i da ce na to biti jos neki promo popust ko ostavi kaparu u neko skorije vreme.... Sta im dodje ta vremenska odrednica,pojma nemam. Malo mi ide na onu stvar kad su prodavci/dileri kao nesto tajnoviti,nije mi jasno cemu to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milessy 4 Napisano Septembar 25, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda CB500 Prijavi odgovor kao problematičan A da nije cena F modela od 10 - 11,000eur? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Septembar 25, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Mozda za cbF1000, ali CB500f ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...