LikeBurgman 0 Napisano Decembar 20, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav društvo, veliki sam ljubitelj Maxi Scooter-a. vozio sam Majesty 125,ali mi je postala mala , spremam se za novu sezonu .... planiram da kupim Majesty 400(2004/2005),Burgman 400(2004/2005) ili Burgman 650(2002/2003). molio bih vas da mi pomognete svojim komentarima ... PS drago mi je sto sam sa vama LP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Decembar 20, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi sta zelis od motora.Ja vozim Burgmana 99-to godiste i zadovoljan sam..pre par meseci sam bio na moru sa suprugom i nigde mi nije zafalilo ni snage ni brzine a ni udobnosti.Probao sam model 650 i odusevio sam se,bas.Motor je prava krtstarica,ogroman je i mnogo je udoban..za put odlican za grad ne,golem je za gradsku voznju..nadam se da ti je nesto pomoglo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Decembar 21, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Decembar 21, 2012 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Burgman 650.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vance2hines 17 Napisano Januar 22, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: Suzuki gsx R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! I Dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vance2hines 17 Napisano Januar 22, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: Suzuki gsx R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! I Dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...