CRX-H22 0 Napisano Novembar 30, 2007 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da se prestavim! Ime Davor, imam 24 godine i iz Sarajeva sam! Uvijek sam bio ljubitelj motora jos od malih nogu i sada ga konacno kupujem! Inace se bavim Auto trkama (street race) i veliki sam zaljubljenik brzine! Motor koji kupujem je Kawasaki ninja ZX9R ali iskustva na motoru imam jako malo, tacnije sjeo sam samo 3 puta na njega, pa cu da imam dosta pitanja oko toga i molio bih vas za pomoc ako budem trebao! Dosta od mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Novembar 30, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Davore! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Novembar 30, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav imenjace, dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Novembar 30, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan bez iskustva na takvu zver ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CRX-H22 0 Napisano Novembar 30, 2007 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslici! Da, nemam iskustva u toime skoro nikakvog! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Novembar 30, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druzhe,uzhivaj Moj iskren savet,mani se te kawe za prvi motor... Po meni je 125 2t mozda i previshe :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CRX-H22 0 Napisano Novembar 30, 2007 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta da ti kazem, suta je u garazi, vec je sve zavrseno!!! I prvo auto mi je bbilo mercedes sport line na kojem sam naucio da vozim :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 30, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Iskustvo se stice vremenom, ne moze preko noci... za pocetak vozi polako da bi sto duze vozio! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CRX-H22 0 Napisano Novembar 30, 2007 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, lud jesam, ali jos volim svoj zivot koliko toliko ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Novembar 30, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta da ti kazem, suta je u garazi, vec je sve zavrseno!!! I prvo auto mi je bbilo mercedes sport line na kojem sam naucio da vozim :-\ Pa dobro,sad kad je vec tu... Nishta druzhe pamet u glavu i to je to... Sve je do tebe... I veruj mi puno je drugachije jaka kola i jak motor... srecno i pozdrav josh jednom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CRX-H22 0 Napisano Novembar 30, 2007 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta da ti kazem, suta je u garazi, vec je sve zavrseno!!! I prvo auto mi je bbilo mercedes sport line na kojem sam naucio da vozim :-\ Pa dobro,sad kad je vec tu... Nishta druzhe pamet u glavu i to je to... Sve je do tebe... I veruj mi puno je drugachije jaka kola i jak motor... srecno i pozdrav josh jednom Hvala puno!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CRX-H22 0 Napisano Novembar 30, 2007 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo i slikice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Novembar 30, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Dobro-došao druže Kawasakisto ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TRIKES-M-D 1 Napisano Novembar 30, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: ITALIJA(Dragovac-Pozarevac) Motocikl: VN 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdarv i dobrodosao Davore. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Novembar 30, 2007 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Davore! Ako ti zatreba neka pomoc-javi se ,mi smo blizu. Mislim da je tvoj Kawasaki radio (farbanje) jedan clan ovog foruma-"farbach". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Novembar 30, 2007 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodosao. javi se ako sta bude trebalo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 30, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan dobrodošao, a kawicu pazi u početku pa će paziti i ona tebe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CRX-H22 0 Napisano Novembar 30, 2007 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam svima na Dobro doslici puno!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CRX-H22 0 Napisano Novembar 30, 2007 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodosao. javi se ako sta bude trebalo Tvoj msn ako je moguce?! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Novembar 30, 2007 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i od mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 30, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ,,i polako vozi to je paklena masina,,,,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Decembar 1, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Davore! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CRX-H22 0 Napisano Decembar 1, 2007 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Napokon je u garazi i imam prvo pravo iskustvo voznje motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lauda_bc 1 Napisano Decembar 2, 2007 U prolazu, 20 postova Lokacija: Brcko Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav druze i zelim ti puno kilometara da predjes. a mislim da je to radio covek iz brckog farbanje i da je taj motor bio u orasiju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CRX-H22 0 Napisano Decembar 3, 2007 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor je radjen u beogradu! I hvala ti na lijepim zeljama! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...