SpontanaDeskripcija 742 Napisano Decembar 18, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Glanc nove matterhorn cizme, gore-tex membrana, postava je prozracna i ne zadrzava vlagu, Vibram - djon. Rec je o modelu M1949 10" Ja ovaj model posedujem dve godine prezadovoljan sam, bilo je situacija kada sam po 1h stajao u vodi sa njima i naravno nisu pustile. Matterhorn je najbolja vojna cizma. Ima ovde na forumu par ljudi koji ih nosi preko 10godina... Ove koje prodajem sam dobio na poklon pre par dana, a prodajem ih zato sto su broj 41. Nove sa svim etiketama. Kako cizma izgleda Ja sam moje platio 250e. A ove prodajem za: 150e 0643740922 Dusan - Pepa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Decembar 26, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Prodate. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...