tindirbp 289 Napisano Decembar 15, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan dizalica rucne izrade i kvalitetno je odradjena,dize u vis oko 70 cm mozda i vise,cena 150 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Decembar 16, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan moze neka slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 16, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan naravno da moze al crko mi tel. na popravci je pa ce biti od nedelje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Decembar 16, 2012 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 16, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku... eno iznad procitaj sto nisam slikao.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Decembar 17, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti slika ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Decembar 17, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj...nema slika??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Decembar 17, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan a slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 18, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan e slikam 19.dec. pa cu se potruditi da okacim ako se neurokam puno jer mi je slava Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Decembar 19, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sretna slava!!! Ovaj...nema slika... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Decembar 19, 2012 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da se urokao... Tri dana je gostinsko... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Decembar 19, 2012 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Tacno cim sam video oglas i ciji je znao sam da nema slika, i sad ide ona standardna prica: daj slike, daj slike...a kad stignu slike bice mutne, pa ce komentari da krenu na tu stranu. A niko da kupi... Mada napisa tindirbp da mu je telefon na popravci, sad ce slike sigurno biti ok. Sigurno radi zamenu ili ciscenje objektiva na tel. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 19, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Tacno cim sam video oglas i ciji je znao sam da nema slika, i sad ide ona standardna prica: daj slike, daj slike...a kad stignu slike bice mutne, pa ce komentari da krenu na tu stranu. A niko da kupi... Mada napisa tindirbp da mu je telefon na popravci, sad ce slike sigurno biti ok. Sigurno radi zamenu ili ciscenje objektiva na tel. haha brao gulobe ,ma ubio sam se...jbg,gotov telefon pa cu da metem slike kad dodjem k sebi...a onaj tel. sa "lepim "slikama sam bacio,dobra je kamera ovde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 19, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Sretna slava!!! Ovaj...nema slika... hvala pajto...ovaj,bice slike bice ne se boj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 19, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da se urokao... Tri dana je gostinsko... iiiiiiiiiikkkkkkkkkkk jes valaj... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Decembar 20, 2012 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Ne voli covek da se slika... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 21, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan dizalica rucne izrade i kvalitetno je odradjena,dize u vis 73 cm cm ,cena 150 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Decembar 21, 2012 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na trudu ali ovo mi vise lici za skutere..Tesko da bi to podiglo mog CBR-a 1000f...U savakom slucaju sretana prodaja.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 21, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na trudu ali ovo mi vise lici za skutere..Tesko da bi to podiglo mog CBR-a 1000f...U savakom slucaju sretana prodaja.. e vidi ovako,podizao sam:transalpa,dr big 800,cbr 600,gsxr 750 ,afriku itd itd,e jedino nece moci dici tvoj motor ako si ga zalivo betonom... pa pogle bre kolki je klip i cevure!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Decembar 21, 2012 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na trudu ali ovo mi vise lici za skutere..Tesko da bi to podiglo mog CBR-a 1000f...U savakom slucaju sretana prodaja.. e vidi ovako,podizao sam:transalpa,dr big 800,cbr 600,gsxr 750 ,afriku itd itd,e jedino nece moci dici tvoj motor ako si ga zalivo betonom... pa pogle bre kolki je klip i cevure!!! Izvini ali trazim nesto profi..Da je kvalitetno i da ima i malo estetike..Dakle fabricko..Kao na slikama..Cena od 400 do 500e.Nije problem..Veliki pozdrav za tebe i hvala..Ne odgovara mi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 21, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ok ali originala nemas za 150 evra znaj to...ova je jaka i sluzi svrsi,kila farbe je 300 dinara pa se i ova ofarba i nasminka,e sad...tvoj izbor,pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano Decembar 23, 2012 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan koje su dimenzije platforme? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 23, 2012 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na trudu ali ovo mi vise lici za skutere..Tesko da bi to podiglo mog CBR-a 1000f...U savakom slucaju sretana prodaja.. e vidi ovako,podizao sam:transalpa,dr big 800,cbr 600,gsxr 750 ,afriku itd itd,e jedino nece moci dici tvoj motor ako si ga zalivo betonom... pa pogle bre kolki je klip i cevure!!! Izvini ali trazim nesto profi..Da je kvalitetno i da ima i malo estetike..Dakle fabricko..Kao na slikama..Cena od 400 do 500e.Nije problem..Veliki pozdrav za tebe i hvala..Ne odgovara mi... Ja imam ovakav kao sa ove druge slike,400e sam ga platio. Cim prosirim servis uzecu bar jos jedan takav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Decembar 23, 2012 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan To je i cena..400e je ok,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 23, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan koje su dimenzije platforme? oko 250 x 70,dize u vis 73 cm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...