Milos_sU 16 Napisano Decembar 15, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha YZF R125, Yamaha XT125X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Kao sto kaze naslov teme, imam problema sa Yamahom R1, u sustini motor nije moj, vec od ujaka, ali pokusacu ja da mu pomognem preko vas posto on nije clan foruma. Postavio sam i video na youtube, rekao sam mu da snimi sta se desava, pa da mi posalje. E sada i da opisem situaciju ukratko.. Kaze da nije hteo da mu upali kao sto ni sada nece, ali kada ga je upalio, vozao se, i sve je bilo u redu, i kada ga je ugasio, nije mogao da ga upali posle.. Povezao ga je na akumulator od kola, i pokusavao da ga upali, ali nista.. Kada vergla malo duze, i kada ga pustis, posle jedno 4-5 sekund po nekad, i ako je pusteno dugme za paljenje, on pukne iz auspuha.. i dosta cesto je pucao dok smo pokusavali da ga upalimo.. Ima neko predstavu sta moze biti problem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Decembar 15, 2012 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan svecice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_sU 16 Napisano Decembar 15, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha YZF R125, Yamaha XT125X Prijavi odgovor kao problematičan ahaa, hvala Rekao sam mu i ja da su svecice, ali kaze da mu je tesko da dodje do njih jer nema garazu, pa nemagde da poskida sve to sto treba da dodje do svecica.. Hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Decembar 16, 2012 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan pored svecica treba da vidi i karburatore,verovatno ima i dosta prljavstine,pa karburatori nalivaju gorivo. pored ovoga neka isproverava i ex-up. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Decembar 17, 2012 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Realno moze biti SVE!!!! Puca i kad je losa struja, a i kad je siromasna smesa... tako da redom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3403 Napisano Decembar 17, 2012 Drug član, 1368 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Mogli ste i akumulator od fapa da prikačite. Jesi video da obrtomer pokušava nešto da ti kaže? 7000 rpms: EXUP related Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
niks94 0 Napisano April 18, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Takodje imam problem sa R1. Ovako vozio sam motor i u jednom trenutku je nesto puklo u motoru i poceo je da izbacuje jak dim kroz auspuh, radi kao traktori ulje je pocelo da curi na selni od grane auspuha. Prvo sto mi je palo napamet i da nesto nije uredu sa svecicom.proverio sam ih i jedna je bila kao istopljena nju sam zamenio ali idalje ne radi pravilno nesto lupa i ulje curi. U cemu je problem, sta da radim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 18, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan oteraj kod dobrog majstora i spremi izmedju 800 i 1000e 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 18, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Takodje imam problem sa R1. Ovako vozio sam motor i u jednom trenutku je nesto puklo u motoru i poceo je da izbacuje jak dim kroz auspuh, radi kao traktori ulje je pocelo da curi na selni od grane auspuha. Prvo sto mi je palo napamet i da nesto nije uredu sa svecicom.proverio sam ih i jedna je bila kao istopljena nju sam zamenio ali idalje ne radi pravilno nesto lupa i ulje curi. U cemu je problem, sta da radim? Umro je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano April 18, 2013 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Takodje imam problem sa R1. Ovako vozio sam motor i u jednom trenutku je nesto puklo u motoru i poceo je da izbacuje jak dim kroz auspuh, radi kao traktori ulje je pocelo da curi na selni od grane auspuha. Prvo sto mi je palo napamet i da nesto nije uredu sa svecicom.proverio sam ih i jedna je bila kao istopljena nju sam zamenio ali idalje ne radi pravilno nesto lupa i ulje curi. U cemu je problem, sta da radim? Druze....izgleda da je otkinuo ventil ili klipnjacu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
niks94 0 Napisano April 18, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan To mi je danas rekao i jedan majstor ali on nece da ga rasklapa. Da li znas mozda koliko moze to otprilike da kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
niks94 0 Napisano April 18, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako izgleda svecica koju sam izvadio http://www.2shared.com/photo/y8zA192C/2013-04-18_170102.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano April 18, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan klip je odvalio svecicu.vrlo moguce da je klipnjaca otisla.samim tim i kosuljica cilindra je da se ili retifikuje ili menja a i glava isto.lepa steta....mislim da je tvom ujaku jeftinije da nadje da kupi polovan agregat u dobrom stanju a taj da drzi za delove..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 168 Napisano April 18, 2013 Svrati ponekad, 484 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje je drugi agregat. popravka izlazi mnogo i nikad to vise nije motor. Steta,ali tako je, pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Februar 7, 2014 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan na prvu sam pomislio da se čovek malo zeza na svoj račun,posle SMRTI motorcikla ono kao .."Šta to može biti ..da nije do svećice"...ali stvarno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...