Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha R1 problem :(

Recommended Posts

• U prolazu, 40 postova
  • Motocikl: Yamaha YZF R125, Yamaha XT125X

Pozdrav svima.

Kao sto kaze naslov teme, imam problema sa Yamahom R1, u sustini motor nije moj, vec od ujaka, ali pokusacu ja da mu pomognem preko vas posto on nije clan foruma. :)

Postavio sam i video na youtube, rekao sam mu da snimi sta se desava, pa da mi posalje.

E sada i da opisem situaciju ukratko.. Kaze da nije hteo da mu upali kao sto ni sada nece, ali kada ga je upalio, vozao se, i sve je bilo u redu, i kada ga je ugasio, nije mogao da ga upali posle.. Povezao ga je na akumulator od kola, i pokusavao da ga upali, ali nista.. Kada vergla malo duze, i kada ga pustis, posle jedno 4-5 sekund po nekad, i ako je pusteno dugme za paljenje, on pukne iz auspuha.. i dosta cesto je pucao dok smo pokusavali da ga upalimo.. Ima neko predstavu sta moze biti problem ? :/

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 40 postova
  • Motocikl: Yamaha YZF R125, Yamaha XT125X

ahaa, hvala :) Rekao sam mu i ja da su svecice, ali kaze da mu je tesko da dodje do njih jer nema garazu, pa nemagde da poskida sve to sto treba da dodje do svecica.. :) Hvala jos jednom :D

• Svrati ponekad, 216 postova
  • Motocikl: Yamaha XV535 Virago

pored svecica treba da vidi i karburatore,verovatno ima i dosta prljavstine,pa karburatori nalivaju gorivo.

pored ovoga neka isproverava i ex-up.

• Drug član, 1368 postova
  • Motocikl: Air cooled flat six

Mogli ste i akumulator od fapa da prikačite. Jesi video da obrtomer pokušava nešto da ti kaže?

7000 rpms: EXUP related

• U prolazu, 3 postova

Pozdrav.

Takodje imam problem sa R1.

Ovako vozio sam motor i u jednom trenutku je nesto puklo u motoru i poceo je da izbacuje jak dim kroz auspuh, radi kao traktori ulje je pocelo da curi na selni od grane auspuha. Prvo sto mi je palo napamet i da nesto nije uredu sa svecicom.proverio sam ih i jedna je bila kao istopljena nju sam zamenio ali idalje ne radi pravilno nesto lupa i ulje curi. U cemu je problem, sta da radim?

• Zainteresovan, 857 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER

Pozdrav.

Ovako vozio sam motor i u jednom trenutku je nesto puklo u motoru i poceo je da izbacuje jak dim kroz auspuh, radi kao traktori ulje je pocelo da curi na selni od grane auspuha. Prvo sto mi je palo napamet i da nesto nije uredu sa svecicom.proverio sam ih i jedna je bila kao istopljena nju sam zamenio ali idalje ne radi pravilno nesto lupa i ulje curi. U cemu je problem, sta da radim?

Umro je.

• Zainteresovan, 648 postova
  • Motocikl: ZXR 750 R

Pozdrav.

Druze....izgleda da je otkinuo ventil ili klipnjacu.

• Svrati ponekad, 402 postova
  • Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s

klip je odvalio svecicu.vrlo moguce da je klipnjaca otisla.samim tim i kosuljica cilindra je da se ili retifikuje ili menja a i glava isto.lepa steta....mislim da je tvom ujaku jeftinije da nadje da kupi polovan agregat u dobrom stanju a taj da drzi za delove.....

• Svrati ponekad, 484 postova
  • Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style

Najbolje je drugi agregat. popravka izlazi mnogo i nikad to vise nije motor. Steta,ali tako je, pozz

• Svrati ponekad, 303 postova
  • Motocikl: Suzuki GSF650S

na prvu sam pomislio da se čovek malo zeza na svoj račun,posle SMRTI motorcikla ono kao .."Šta to može biti 1ups.gif..da nije do svećice0zbunjen.gif"...ali stvarno

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja