Jump to content

Moto Zajednica

Galfer kočione pločice

Recommended Posts

• Princ Sherwood-a, 2447 postova

Da li neko ima iskustva sa ovim pločicama? Od nedavno, Maxmoment je počeo da ih prodaje kod nas. Pročitao sam razne stvari na netu, od odličnih do negativnih komentara...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Ne poznajem...ali mi je neverovatno da prave samo jedan tip plocica, u smislu da postoji samo jedna tvrdoca ferode.

Neciji sud bi trebalo dobro prouciti, jer se ljudi uglavnom vode cenom, a ne realnom potrebom motora i sta treba da mu daju da bi zadovolji potrebe svog stila kocenja.

Pa se onda tako neki zale...na meke plocice kad kratko traju ili kad piste (a oni ih spalili)...na tvrde jer trose disk, a u stvari nikada nisu ni dosle na radnu temperaturu...itd.

• Princ Sherwood-a, 2447 postova

E, Galfer izgleda ima široku paletu smeše. Ja bih rekao da su dobre, koliko mogu da pokupim informacija sa neta. Doduše, mislim da cu ipak Nissin da stavim ali treba videti šta nudi brend koji se tek pojavio kod nas.

• Zainteresovan, 751 postova
  • Motocikl: yamaha fz 750 genesis

Ja sam uzeo neke plocice u biker house,nudili mi neke sinter i neke mekse sa kevlarom,pa ja uzeo ove mekse(mislim,jeftinije plocice od diskova) a marka je NHC .Koja je razlika izmedju ovih vrsta plocica i koje da kupujem ubuduce?Plocice su inace za prednji tocak.Nije odgovor za ovu temu,ali ako neko zna neka mi odgovori da ne postavljam i ja temu o plocicama

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: Hayabusa

Da li neko ima iskustva sa ovim pločicama? Od nedavno, Maxmoment je počeo da ih prodaje kod nas. Pročitao sam razne stvari na netu, od odličnih do negativnih komentara...

čuo sam za tu marku dosta ih hvale u americi . Ja lično koristim AP Racing plocice i zadovoljan sam a i mnogo sam i prodao. Mušterije zadovoljni0takoje.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja