dare83 0 Napisano Decembar 13, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Zvornik Motocikl: yzf600r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da proda sipku za razdvajanje kvacila od Yamahe yzf 600 r, ili mozda zna nekog ko ima? To je ona duza zipka, a evo i slike.Moja se nekako pokidala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 13, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan A da odes do nekog strugara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dare83 0 Napisano Decembar 13, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Zvornik Motocikl: yzf600r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Radije bih kupijo orginalnu, jer ne znam tacno koji je materijal ali ako ne nadjem necu imati drugog izbora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad.yzf 115 Napisano Decembar 13, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Sabac,beograd Motocikl: yamaha 600 r thundercat Prijavi odgovor kao problematičan jer ti ona pravila problem o kojem si ranije pisao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dare83 0 Napisano Decembar 13, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Zvornik Motocikl: yzf600r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan jeste, jeste. I jos uvek prvi, negde unutra je pukla, moram skinuti lamele i jos po nesto pa da to ocistim i izvadim polomljeni deo. ima u onoj temi svata opisano pomogao mi je dosta clan foruma, matory i mnogo mu hvala. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Decembar 13, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan 0611534823 Bane Mislim da ima delove od te masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dare83 0 Napisano Decembar 13, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Zvornik Motocikl: yzf600r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan e hvala bracala, sve brojeve imas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Decembar 14, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan e hvala bracala, sve brojeve imas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dare83 0 Napisano Decembar 15, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Zvornik Motocikl: yzf600r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan E pa covek nema, zna li jos moda neko nekoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojkanv 0 Napisano Januar 4, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam ti tu sipku za jamahu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 4, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Radije bih kupijo orginalnu, jer ne znam tacno koji je materijal ali ako ne nadjem necu imati drugog izbora nema tu ni trenja ni opterecenja pa ne vidim razlog sto je ne bi pravio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dare83 0 Napisano Januar 7, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: Zvornik Motocikl: yzf600r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan pa nisam bio siguran koliko se to uopste okrece i kada, i da li treba biti balansirana ako se mnogo vrti, mada mogao bih iskoristiti krajeve koji su od tvrdjeg materijala i naslanjaju se na kuglice, samo da napravim onaj raspon a to je nekakav aluminijum a da li ide neki poseba to nemam pojma ili moze bilo kakav materijal? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojkanv 0 Napisano Januar 7, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam ja tu sipku 1000dinara ti je ona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...