Jump to content

Moto Zajednica

Saveti za motor sa oglasa??? HONDA F4i

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 295 postova

Ne znam da li smo se razumeli. Nema potrebe da ti drugar pravi dodatnu nogicu, takozvanu "copavu".

Motor je vec ima, centralni stender je dodatak. Znaci motor ima i jednu i drugu. Sad izvini ako to znas a ja nisam razumeo tvoj post. Centralni stender koristis samo za podmazivanje lanca, kad ga vozis na prikolici, za slikanje pri prodaji... A copavu - tu koju mislis da ti je drug napravi a motor je vec ima, za sve ostalo.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 106 postova
  • Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs

Znam o cemu pricas to je sve ok....Ali ja ne uzimam super sport mashinu vec sport mashinu koja nece imati 130,150 KS vec 110 KS....

Tako da potrosnja nece biti bas tolika a delovi i oprema i potrosni materijali ok...znam sta sve ovaj hobi nosi sa sobom i ja sam spreman da se nosim s tim...

A cene i kupovina,kakve si srece....nema pravila....zavisi na sta naletis :)

Sto se tice potrosnje, u pocetku ce ti trositi 5-6 litara ali kako se budes navikavao na njega ta racunica ti vise nece piti vodu. Sa druge strane, kad sednes na motor i kad ti izmami osmeh, e to kolega nema cenu pa zaboravis i na gorivo i na troskove i sl. Dokle god budes imao motor imaces i za gorivo ma koliko bio ti, mi,vi, oni u krizi. Odricanjem od drugih stvari naci ces i za gorivo. Kod mene je uvek tako, poz :zdravo:

• MK Nameless Riders, 106 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750s '06

@TheSage po tvojoj logici ako je kriza treba umesto motora da kupi kultivator,motornu testeru ili ves masinu.

Voli covek motore.

Ne, po mojoj logici ako jesi onda jesi a ako nisi onda nisi :takoje:

• Zainteresovan, 527 postova
  • Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125

SpaleKG nismo se razumeli covece....znam da ima i copku i centralni stender,samo je meni taj fabricki centralni stender ruzan zato sam hteo da napravim onaj kao za supersport motore...i to je to....hval u svakom slucaju na komentaru,tu smo da se pomazemo:)

• Zainteresovan, 527 postova
  • Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125

Covek znam da kako se navikavas na mashinu izvlacis iz nje sve vece i vece performanse ali ja ne namerevam bas takav stil voznje da praktikujem iz vise raloga koji sad nisu bitni da objasnjvam,znaci naravno da ce mi potrosnja varirati ali ne nista preterano jer cu voziti motor svojim stilom voznje:)Hvala na savetu:)

Znam o cemu pricas to je sve ok....Ali ja ne uzimam super sport mashinu vec sport mashinu koja nece imati 130,150 KS vec 110 KS....

Tako da potrosnja nece biti bas tolika a delovi i oprema i potrosni materijali ok...znam sta sve ovaj hobi nosi sa sobom i ja sam spreman da se nosim s tim...

A cene i kupovina,kakve si srece....nema pravila....zavisi na sta naletis :)

Sto se tice potrosnje, u pocetku ce ti trositi 5-6 litara ali kako se budes navikavao na njega ta racunica ti vise nece piti vodu. Sa druge strane, kad sednes na motor i kad ti izmami osmeh, e to kolega nema cenu pa zaboravis i na gorivo i na troskove i sl. Dokle god budes imao motor imaces i za gorivo ma koliko bio ti, mi,vi, oni u krizi. Odricanjem od drugih stvari naci ces i za gorivo. Kod mene je uvek tako, poz :zdravo:

• Svrati ponekad, 141 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20

Eh steta, bila je bas lepa a izgleda i ocuvana. Cak i cena od 3200 je bila sasvim korektna. Srecno sa potragom druze, ako naletim na jos kakvu, objavicu ti ovde. ;)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja