JankoR 471 Napisano Decembar 10, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Elem, na motoru sam svakog dana i imam problem sa maglenjem vizira. Svi su jednoglasni da jedino problem resava pin lock ali kako moj vizir nema tu mogucnost nabavio sam pin lock i sisice koje dodju na vizir. Jedino pitanje je dal cu uspjeti da ga ugradim i da pravilno funkcionise. Sto Vi mislite kaciga je Uvex enduro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 10, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ako ne uspijes javljaj folije odavde da donosimo mislim da oces samo precizno to ubusi da zaglavi bez mm lifta pinlock i nemas problem , svakako nemas sta da izgubis ako i zajebes nesto dam ti ja vizir dok ne rijesis problem Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Decembar 10, 2012 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče bušenja rupica za nosače pinlock-a, trebalo bi da imas šablon. Nemoj da zaboraviš, da je pinlock blago napet između tih nosača. To jest, kad budeš bušio, gledaj da za 1-2mm pomeriš rupe ka sredini. Opet nesmeš ni previše jer onda pinlock neće nalegati celom površinom. Ne znam dali me razumeš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Decembar 10, 2012 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Pored samog pinloka i "sisica" u komletu se nalaze i šablon i burgijca. Upotrebi ih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Decembar 10, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Razumijem,msm bolje da malo i nategnem jer se uvijek moze malo prosirit mjesto za kacenje pin lock-a nego da ostavim presiroko pa da ne dihtuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Decembar 10, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nemaš šablon, uzmi običan papir i nacrtaj konture pin locka i rupica. Onda taj nacrtani šablon stavi na unutrašnjos vizira i označi gde su rupe i buši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Decembar 10, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Pored samog pinloka i "sisica" u komletu se nalaze i šablon i burgijca. Upotrebi ih. hebiha nisam te srece ali cu sablon napraviti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 10, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmes vizir, ispravis ga skroz, npr stani koleni na krajeve da bi ti ruke bile slobodne i stavi pin lock preko vizira. Vidi gde dolaze krajevi oznaci i probusi. Kad se vrati vizir u prvobitno stanje vizir ce naleci lepo izmedju sisica i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Decembar 10, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Mudro zboris Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 10, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ne bi ja ispravljao vizir...:stabre:u drugoj polovini klipa je pokazao kako se nalazi centar vizira (verovatno nema nalepnicu ali moze da se izimprovizuje nesto) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Decembar 10, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan A ima i univerzalni pin lok bez busenja vizira samo se zalepi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Decembar 10, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Da, ali taj sto se lijepi nemam nidje blizu da kupim a ovaj vec imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Decembar 10, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan A gde bi pin lock mogao da se pazari u Bg-u, sa ili bez sisica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Decembar 10, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ove univerzalne jos neki komad 20e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 569 Napisano Decembar 11, 2012 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ove univerzalne jos neki komad 20e Ajde molim te postavi neku sliku kako izgledaju ti univerzalni i kako se postavljaju. Imam problem sa magljenjem vizira cim padne temperatura ispod 10 i ovo bi moglo da bude resenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Decembar 11, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_1062e3098749d0266c6c3cad2db55cf796/index.php?topic=artnr&artnr=20012003 imash video pored slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 569 Napisano Decembar 11, 2012 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ja te koji se samo lepe. Radije bih sa pin-om Gde ima takvih univerzalnih za koje treba busiti vizir (moja kaciga nema vizir predvidjen za pinlock)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Decembar 11, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ja koristim ovaj shto se lepi... proshla zima bez trunkice magle, ove zime sam chachkao i sjebao ga pa pushta i magli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...