mohikanac 1209 Napisano Decembar 8, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Mecka je radena... tj. krpljena,nije kod mene,tako sam je uzeo,4 god je kod mene i stoji kako stoji,nigde ne pokazuje rdju i trulez.. Koliko para je cenis, znam i ja jednog sto voli 123ke i sta bi trebalo da se uradi, da se napakuje motor ili imas drugi? Imam ceo njen motor rasklopljen u delovima,i jos jedan kompletan,ali bez papira.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Decembar 8, 2012 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna brzinska slika...bice jos kad krene sklapanje masine... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Decembar 8, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo izgleda ekstra ocuvano ili je farban, ne vidi se bas? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Decembar 8, 2012 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan Kompletan DR Big za 200EUR? Ne mogu da verijem! Sto ja nisam takve srece da naletim na nekog takvog... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Decembar 8, 2012 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Nije farban...treba generalna da se radi...zakucao je...ali nisam ga platio bas 200 e,dao sam auto plus troskovi i moram da registrujem ja auto...znaci oko 400 e do sad,plus moram da radim generalnu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Decembar 8, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kompletan DR Big za 200EUR? Ne mogu da verijem! Sto ja nisam takve srece da naletim na nekog takvog... Nije za 200 e neko ga auto, a to koliko je on platio auto to je njegova stvar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...