full cross 2 Napisano Decembar 5, 2012 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dali je normalno kada operem motor da nece da upali odma nego pomocu guranja pomalo daje znake da hoce upali i nako malo duzeg guranja sastavi i sve normalno radi. Zanima me stase desi, i ako to nije normalno kako da rjesim taj problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Decembar 5, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Pa vrv si nakrkao puno vode oko svecice i kabla pa sad struja izbija svagde samo ne tamo gde treba,a kad se isusi bude ok. Obrati paznju kad peres da ne kvasis puno oko kabla, cdi-ja, bobine miljenko i palenja i nece se to desavati. A isto tako obrati paznju i da ti ne udje voda u vazdusni filter jer ako motor povuce vodu doci ce do hidro udara i ode klipnjaca najcesce. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
full cross 2 Napisano Decembar 5, 2012 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa vrv si nakrkao puno vode oko svecice i kabla pa sad struja izbija svagde samo ne tamo gde treba,a kad se isusi bude ok. Obrati paznju kad peres da ne kvasis puno oko kabla, cdi-ja, bobine miljenko i palenja i nece se to desavati. A isto tako obrati paznju i da ti ne udje voda u vazdusni filter jer ako motor povuce vodu doci ce do hidro udara i ode klipnjaca najcesce. Hvala ti druze Nebi trebala da udje u filter,jer dihtuje tako je napravljen 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Decembar 5, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Ma jeste filter zasticen a isto tako i palenje je dobro zasticeno u deklu al ako peres sa vapovkom to je zajebana sprava i protera vodu pod pritiskom tamo gde igla ne moze da prodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
full cross 2 Napisano Decembar 5, 2012 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma jeste filter zasticen a isto tako i palenje je dobro zasticeno u deklu al ako peres sa vapovkom to je zajebana sprava i protera vodu pod pritiskom tamo gde igla ne moze da prodje. Jeste druze perem vapkom, hvalati vise necu I jos me interesuje bili smio s njim ici kroz vodu ali da masina udje u vodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Decembar 5, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Ma peri ti njega slobodno vapovkom al samo pripazis da bas ne prskas po tim delovima koje sam rekao i bice ok a sto se tice voznje po vodi tu ti nisam bas nesto strucan al mislim da mozes da malo zaronis slobodno jer to nece biti ko u kadi nego ono udjes i izadjes a masina je vruca pa tako se odma cim izadjes osusi i pici ponovo. A mogao bi i da dobijes info iz prve ruke od onih koji upraznjavaju ovakav vid zabave pa da kazu iz iskustva, jer ja jos nijednom nisam smocio obucu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
full cross 2 Napisano Decembar 5, 2012 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma peri ti njega slobodno vapovkom al samo pripazis da bas ne prskas po tim delovima koje sam rekao i bice ok a sto se tice voznje po vodi tu ti nisam bas nesto strucan al mislim da mozes da malo zaronis slobodno jer to nece biti ko u kadi nego ono udjes i izadjes a masina je vruca pa tako se odma cim izadjes osusi i pici ponovo. A mogao bi i da dobijes info iz prve ruke od onih koji upraznjavaju ovakav vid zabave pa da kazu iz iskustva, jer ja jos nijednom nisam smocio obucu. aha ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Decembar 5, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan kad ti si vec tako desava pre paljenja papirnom maramicom ili toalet papirom malo osusis onaj distancer sto dodje odozdo i ima da pali ko mina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
full cross 2 Napisano Decembar 5, 2012 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan kad ti si vec tako desava pre paljenja papirnom maramicom ili toalet papirom malo osusis onaj distancer sto dodje odozdo i ima da pali ko mina gdje se tacno nalazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Decembar 6, 2012 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas kompresor ili na pumpi izduvas oko svecica, kablove, prekidace itd, sve elektro delove. A za ovo ostalo ce ti se javiti vec neko, ali iako je motor konstrukcijski predvidjen za voznju kroz vodu recimo, ipak moze neki semering da ne valja, zaptivka oko kablova koji ulaze u masinu itd, pa i to treba proveriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...