Jump to content

Moto Zajednica

sta sve treba za preradu endura u Sm?

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 253 postova
  • Motocikl: Hyosung GTR 250

ZNAM da Sam neke smorio Ali zato postoji forum da se pita nesto i da se dobije sto vise odg na to, znaci bicu kratak,razmisljam mozda da uzmem neki enduro npr xt 600 pa da ga preradim u SM,sad mène zanima sta mi sve treba za to osim volje i kesa?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1083 postova
  • Motocikl: zx6r

mozda misli na stariji xt....

PUNO volje i PUNO kesa

tockovi,distanceri,lezajevi,distanceri kocionih kljesta,diskovi ako ne dobijes uz tockove,lancanik isto,gume,drugar koji radi kao metalostrugar,dosta vremena i onda mozda i napravis super moto :)

Za moje misljenje ipak treba da bude neki cvrsci motor,sto se tice amortizacije....

starija 2kf je po mom misljenju odlicna za super moto,samo sto nema anlaser

Zato sto je XTX 3500 evraja minimum i zato sto je previse ogroman,ma nasao Sam ja prednju vilu sa distancerima i tockovima gumama i diskovima i zadnji tocak,pazi xt je bio samo moj primer dajte vi neke druge primere

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Maca

Od dmogu da kupim sve i svasta :D uglavnom znam da xt pase prednje showa viljuska od Honda cr 125. Sm tockovi Excel. Sa diskovima

A da li razmisljas na temu koliko je taj CR laksi od XTa?

• Drug član, 1083 postova
  • Motocikl: zx6r

Od dmogu da kupim sve i svasta :D uglavnom znam da xt pase prednje showa viljuska od Honda cr 125. Sm tockovi Excel. Sa diskovima

Od CR-a prednja viljuska pase na XT...

Razmisli jos malo o tome

• svrati kad mu je dosadno, 258 postova
  • Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001

ZNAM da Sam neke smorio Ali zato postoji forum da se pita nesto i da se dobije sto vise odg na to, znaci bicu kratak,razmisljam mozda da uzmem neki enduro npr xt 600 pa da ga preradim u SM,sad mène zanima sta mi sve treba za to osim volje i kesa?

Ti ni sam ne znas sta hoces, prvo si u temi namenjenoj za SM pitao koji motor da kupis do 35kw a da nije skup. A sad pitas kako da nesto preradis u SM. Hoces ti da vozis ili da preradjujes?

Ti si pocetnik koji ni ne zna kako sve moze da se vozi sm tako da ti nema potrebe nista da preradjujes, vec skupis pare i kupis vec gotov motor. Mislio sam da si dovoljno ozbiljan za neki solidan motor tipa FmX650 ali sad shvatam da je za tebe xtx125 ili apolo 250sm ili tomos sm125(ja sam ga imao nije los).

Rekao Sam ja do 35 kw Ali. Nisam rekao da ne bude skup,imam problem u tome sto nemam puno izbora za supermoto jedino fmx i drz à kad treba da se prepravi ima vise izbora kao npr klx,xt600e,à i supermoto od 125 imam znam sve njegove mogucnosti

• Navigator, 1801 postova
  • Motocikl: Papričica :)

Sve ove teme smo poprilicno pokrili u supermoto temi, u par navrata sam i detaljno pisao sta

je od cega uzimano i prepravljano. Sto se tice Chris-ovog slucaja, mislim da si usao u preteranu

dubiozu, kupi sebi obican enduro motor (XT gorespomenuti npr.) pa vozi jedno dve godine sa obicnim

tockovima, onda ces vec videti sta i kako ti treba. NIje to tolika razlika kada je svakodnevna voznja

u pitanju. Jednostavno kozmetika, a za razliku u kozmetici i kolko te to kosta, bolje kupi neku lepu

opremu pa ce svi da te vide na ulici.

• Podržavam 5

Opremu imam ;) ni to ti nije losa ideja msm da ne bi mogao da vozim na putu sa tim tockovima Ali da se odmah preradi pa da imam tockove i za off i za sm

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja