brm-brm 846 Napisano Decembar 2, 2012 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dal je ovaj klip bio na forumu, ali ne mogu da odolim. U to vreme 4 ventila po cilindru, a ovaj primerak jos i samo tako cepa sa skoro 100 godina iza sebe! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 2, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve mi je jasno sem ovih rupa na glavi motora kod izduvnih ventila i rupa na sublinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Decembar 2, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Koji klip? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Decembar 2, 2012 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Koji klip? Ma ne kliip od motora, nego klip-snimak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 2, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Fantastično, viđao sam na snimcima (nikad uživo) otvorene klackalice i podizače ali nikad nisam video klipove u toku rada motora, znači oduševljen sam Posebno mi je interasantan komentar vlasnika snimka: "There is no throttle control. The carburetter stays wide open and speed can be adjusted by the spark control and/or kill switch on the handlebars." U slučaju da neko nije shvatio, ne postoji kontrola otvaranja šibera, karburator je u potpuno otvorenom položaju (pun gas) a brzina se reguliše kontrolom varnice i na prekidaču na kormanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Decembar 2, 2012 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Sve mi je jasno sem ovih rupa na glavi motora kod izduvnih ventila i rupa na sublinama. Pise u komentarima valjda, da bi gasovi sto pre napustili masinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Decembar 3, 2012 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Pored ovoliko vatre na sve strane vozac je vjerovatno morao imati odijelo od azbesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Decembar 3, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Decembar 3, 2012 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Pre jedno 20 godina jedan primerak sam video u Bg-Košutnjak stajao je u dnevnoj sobi kod nekih likova koji su imali desetak old tajmera,i čuo sam da je jedan bio u Petrovcu na Mlavi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 3, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve mi je jasno sem ovih rupa na glavi motora kod izduvnih ventila i rupa na sublinama. Pise u komentarima valjda, da bi gasovi sto pre napustili masinu. Valjda pise...Ali nije to masina koja se vrti 15 000 rpm ,vec najvise cca 5 000 rpm,a pored toga ima 2 izduvna ventila i auspuhe. Vjerovatno je to po konstruktor napravio da bude vise "vatrometa" ili je neka preteca NASA tehnologije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Decembar 6, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, videste li negde kocnice, u bilo kom obliku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Decembar 6, 2012 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, videste li negde kocnice, u bilo kom obliku? A da nije kočio kontrom, ima pedale? Evo ga jedan u vožnji ako ne koči kontrom nemam pojma čime koči E, ali stvarno se koči kontrom (0:17)!!!! http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=XnDC_se3pSs&feature=endscreen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Decembar 30, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Koji klip? Ma ne kliip od motora, nego klip-snimak Brate nisam toliko lud. Kada sam gledao temu, nije bilo klipa (video) ili ga moj tablet nije prikazao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...