hama 10 Napisano Novembar 29, 2012 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam navedeni skuter pre par meseci 50cm dvotaktni radisuper ali cim se ne pali dva tri dana nema sanse da ga upalim dali neko zna u cemu je problem kao da ostane bez goriva unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Novembar 29, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ovako, on ne moze ostati bez goriva jer je lonce u karbu uvek puno goriva i on bi sa tim gorivom morao da upali a sad jedino sto mi pada na pamet je da te mozda ne zeza saug pa zbog toga nece hladan da pali.Nzm dal imas rucni ili elektricni pa to proveri za poceetak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan031 0 Napisano Maj 3, 2013 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan el.sauh je 99% isti problem sam gledao svojim ocima i isti su problemi .. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan031 0 Napisano Maj 3, 2013 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan i prvo pogledaj dal ti dolazi gorivo do karburatora ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...