DaliborBP 1273 Napisano Novembar 29, 2012 BJB Maxi scooter club, 1690 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si za slike, to mi je i burazer rekao ali kad sam krenuo, vec je bilo kasno pa reko da zavrsim... Kazem prvi je , mora biti greskica! Na Palicu nema satora,da li je dozvoljeno ne znam. U Topoli je bilo dosta satora i kampera. hahah, moze, bjb ekipa uvek za akciju spremna! )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barby 175 Napisano Novembar 29, 2012 Svrati ponekad, 135 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo dalibore sve sam procitala....mogu ti reci da za nekog ko pise putopis prvi put,ovo je fenomenalno....uzivala sam....kao da sam bila sa vama na putu,izvrsno si opisao sve.... ali ovo gmizavci......uf..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1273 Napisano Novembar 29, 2012 BJB Maxi scooter club, 1690 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Volis zmije ili?! Hvala ti ... Trudio sam se ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sajdark 3 Napisano Novembar 30, 2012 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dado leo se provedoste samo ste ipak trebali malo duže ostati na vikendici tek toliko da se "domaćini" ojedu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1273 Napisano Novembar 30, 2012 BJB Maxi scooter club, 1690 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Dado leo se provedoste samo ste ipak trebali malo duže ostati na vikendici tek toliko da se "domaćini" ojedu Hehhe! Bilo je super! Ma pojeli bi im meso,a oni sami sebe i mi bi se na kraju zasladili sa devojkama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...