velimirjevtic 470 Napisano Novembar 27, 2012 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, informacija koja mi malo nije jasna pa eto ae da je podelim, naime napukla mi je bocna leva plastika na kinroadu xt250-16, e sad, nasao sam nekog "ovlascenog" dilera kinroada u beogradu i pitao za tu plastiku ostavio br telefona itd nazvali me ljudi jutros rekli ima i kosta oko 2400 dinara, kasnije sam nazvao sprintovog dilera jer k'o sto svi znamo 90% delova ako ne i vise pase na oba motora, rekli mi da nemaju trenutno tu plastiku ali da ce biti pocetkom sledece godine i da kosta citavih 760 dinara e sad kinroadova plastika ima neki kao "hromirani" deo koji je takodje plasticni, ali da li je moguce da je cena 3 puta veca samo zbog toga ? I ako neko zna jos nekog dobavljaca itd gde bih mogao da nabavim to bio bih zahvalan da javi Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Novembar 27, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Ista prica za freilauf...u qinqui-ju 90e....a u sprintu 3500din.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Novembar 27, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan До почетка следеће године имаш нешто више од месец дана. Шта те кошта да сачекаш ту пластику од "Спринта"? Или да скрпиш стару? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Novembar 27, 2012 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan До почетка следеће године имаш нешто више од месец дана. Шта те кошта да сачекаш ту пластику од "Спринта"? Или да скрпиш стару? ma okrpio sam ja staru, a sacekacu ovo definitivno i onako nece nigde do proleca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amstel 17 Napisano Februar 21, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sprint Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, ako se nisi snasao imam dve od sprinta, izgledaju ovako ja mislim da su iste vidi pa javi na tel.062301184 ili pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Februar 21, 2013 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega cekam upravo kraj meseca da stignu, a i trebaju mi crvene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...