tibor 525 Napisano Novembar 27, 2012 Zainteresovan, 671 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Velicina 42, meni suvise male pa da ne stoje a mogu nekom biti od koristi. Dužina nogavica102, širna u struku 85. Imaju protektore istegkljive delove na kolenima leđima i sa strane duž budine, imaju rajfešlus na dnu nogavica kao i elastični deo. Postoji mogućnost vezivanja za jaknu. Pantalone su jako prijatne za nositi. Zemlja porekla Nemačka a marka RABERG. Uz pantalone prodajem i rukavice kevlar veličina M/L Rukavice cenim 1500 dinara Pantalone 4200 dinara info na pp ili 061/192-62-07 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 525 Napisano Novembar 29, 2012 Zainteresovan, 671 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan oprema taman za sad kad zahladi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Novembar 29, 2012 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan KAzi mi molim me jel bele natikache carapkice idu u paketu? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8305 Napisano Decembar 4, 2012 Drug član, 3382 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Kolko ti imaš kila i koje si visine? (i čisto da se razumemo - OVO nije pitanje u LGBT smislu ) To samo žene razumeju brojeve konfekcije.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 525 Napisano Decembar 4, 2012 Zainteresovan, 671 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan slikano je na mom drugaru kako bi videli kako na coveku dimenzija za te pantalone stoje. on ima 68 kg a visine 178cm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan extra pantalone,ako skupim pare,a ne prodaju se,moje su Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8305 Napisano Decembar 4, 2012 Drug član, 3382 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan E, jbg... i meni se sviđaju,al ja sam 185 i 75kg... Ja nemam šanse... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 525 Napisano Decembar 24, 2012 Zainteresovan, 671 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan cena rukavica 1000 dinara pantalone 3500 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 525 Napisano Decembar 29, 2012 Zainteresovan, 671 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan rukavice prodate jos pantalone ostale Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...