eclipse 220 Napisano Novembar 27, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne budu zlatne necu vise nikad citati ovu temu! Salim se naravno! Pusti glasanje, kakva crna bela na crn motor. To nikako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Novembar 27, 2012 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan blago ludima,pa tako i tebi nego,zaista sta si odlucio za felne? Da mi je da mi bar jedna osoba u životu ne kaže da sam lud u prvih pola sata razgovora Pa odlučio sam da će biti najlepše na svetu Ako ne budu zlatne necu vise nikad citati ovu temu! Salim se naravno! Pusti glasanje, kakva crna bela na crn motor. To nikako! Hehe, će da bidnu zlatne ki u bakute zubi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Novembar 27, 2012 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan meni si pozitivno lud...volis da se salis,ja takodje...ma mi smo savrseni par jao fuj,kao zuti zubi....ej bolje ti to ostavi belo :D:D Nisam znao da i ludost ima polove kao magnet Zar postoji neko ko ne voli da se šali? Ja ne poznajem tj ne družim se sa takvim ljudima. Eh sada, savršen par a tamo ideš sa nensy Auu bre, pa ti sa zdravog života i prvog džointa od pre pola sata pređe na belo Moramo ovde da nastavimo brbljanje pošto nam je kolega u DDMRZ temi ljubomoran što se ne dopisuješ sa njim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Novembar 27, 2012 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxa,belo....oko mene sve je belo :D:D pa ti me nisi zvao a ona se fino ponudila :D:D xexexe,ja obozavam da se druzim,a cini mi se da je on nesto ljut Proveri puls jer samo na jednom mestu je sve belo Jel ti tako ideš sa svakom devojkom koja ti se ponudi Ma dobro, ipak smo u ozbiljnoj temi preterali. Platićemo mu pivo na akciji i sve će biti kul, tj bar će on i svedoci tako misliti a kasnije ćemo da ga ubijemo i ukrademo mu motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 354 Napisano Novembar 27, 2012 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice uz ovu kombinaciju bi samo dodao crvene trakice na crnu felnu i nista vise.... Ili ako bas zelis da farbas, moze zlatna...ali da se naprave i nalepnice za rezervoar i ono HONDA skroz dole u zlatnoj boji...naravno samo da se prelepe preko...bez skidanja fabrickih.. Uh, baš bi da izbegnem bilo kakve intervencije na plastikama jer nemaju manu. Moja ideja i jeste krenula od crvenih trakica ali onda sam primetio kako na prethodnom motoru mi uopšte nisu bile primetne i uopšte ne daju "treću dimenziju" već samo ako se motor gleda iz profila. Dok kod ofarbane felne tačno se vidi dimenzija gume Prokleti internet, da nije fotki na istom do ovoga nikad ne bi došlo Ma naravno..ni ja nisam ljubitelj intervencija na necemu sto je u fabrickom stanju.... Mislio sam da se samo naprave nalepnice istih dimenzija i prelepe preko....u svakom trenutku ih mozes skinuti i ostaje ti fabricki izgled.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Novembar 28, 2012 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan xexe,naravno da ne,ali bas je bila fina i ljubazna....shvatila je da mi je bas zao sto ne mogu da idem i tako....moze pivo,moze :D:D Hehe, vuče, znaj samo da je zeka MUDRAC Ma naravno..ni ja nisam ljubitelj intervencija na necemu sto je u fabrickom stanju....Mislio sam da se samo naprave nalepnice istih dimenzija i prelepe preko....u svakom trenutku ih mozes skinuti i ostaje ti fabricki izgled.. Misliš kao folije za kola? Pa ne znam kako bi to izgledalo. Sigurno bi delovalo kinesko, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 1, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na yamahi imao plastificirane felne ali da znas da ta plastifikacija oce da puca.Kad sam farbao motor ostrugao sam felne i ofarbao ih sa ppg bojom i lakom u istoj boji kao i motor(neka tamno plava).Po meni je to mnogo bolje resenje i imas izbor boja kakav zelis!PPG lak je otporan na kamencice to jest ne puca ko plastificirana povrsina! E da,nikako bele(ja sam ih imao ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 354 Napisano Decembar 1, 2012 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne....mislim da nebi izgledalo kineski, nikako.....samo ako se lepo uradi, da se pogodi originalna velicina i font slova.... Uostalom....to ce izaci par stotina dinara pa mozes da probas pre farbanja felni....ako ne bude OK odlepis i u kantu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Decembar 2, 2012 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na yamahi imao plastificirane felne ali da znas da ta plastifikacija oce da puca.Kad sam farbao motor ostrugao sam felne i ofarbao ih sa ppg bojom i lakom u istoj boji kao i motor(neka tamno plava).Po meni je to mnogo bolje resenje i imas izbor boja kakav zelis!PPG lak je otporan na kamencice to jest ne puca ko plastificirana povrsina! E da,nikako bele(ja sam ih imao ) Definitivno sam odustao od plastifikacije. Ne znam šta je PPG lak. Može li pojašnjenje? Bela je takođe najverovatnije 100% izbačena kao opcija. Ostala je zlatna i možda neka nijansa sive kada bi pronašao pravu. Pa ne....mislim da nebi izgledalo kineski, nikako.....samo ako se lepo uradi, da se pogodi originalna velicina i font slova.... Uostalom....to ce izaci par stotina dinara pa mozes da probas pre farbanja felni....ako ne bude OK odlepis i u kantu Ma ja sam pogrešno skapirao. Da savetuješ da stavim folije preko felni. Ne. Postavljanje novih nalepnica ne dolazi u obzir pogotovo ne preko fabričkih nalepnica na plastikama koje su u super stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Decembar 2, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan PPG je marka autolakova i ostalih stvari... Nijansa zlatne http://s1.aecdn.com/...o-gallery_3.jpg http://s1.aecdn.com/images/news/gallery/mini-countryman-wrap-copper-chameleon-photo-gallery_7.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Decembar 3, 2012 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan PPG je marka autolakova i ostalih stvari... Nijansa zlatne http://s1.aecdn.com/...o-gallery_3.jpg http://s1.aecdn.com/images/news/gallery/mini-countryman-wrap-copper-chameleon-photo-gallery_7.jpg Deluje lepo. Razmotriću kao opciju definitivno. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Mart 11, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda će neke trakice ovog tipa pobediti jer me niko nije ubedio šta je bolje od ove dve varijante (boja/plastifikacija) a svi se slažu da je najbolje zadržati fabrički izgled Trakice su urađene čisto da podsećaju na ovu varijantu na s1000rr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...