cuperusa 1 Napisano Novembar 25, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki GSXF 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me koliko kosta lanac bregaste i otprilike rad majstora razmisljam o kupovini motora pa mi je receno da se lanac cuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hayabusman 28 Napisano Novembar 25, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me koliko kosta lanac bregaste i otprilike rad majstora razmisljam o kupovini motora pa mi je receno da se lanac cuje Lanac bregaste DID 40€....ajde računaj do 100€ lanac sa uslugom zajedno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10630 Napisano Novembar 25, 2012 Hronični Motociklopata, 7374 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan a mozda se cuje zbog loseg spanera, nemora da znaci da je lanac los Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pijanista 22 Napisano Novembar 25, 2012 U prolazu, 97 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me koliko kosta lanac bregaste i otprilike rad majstora razmisljam o kupovini motora pa mi je receno da se lanac cuje Lanac bregaste DID 40€....ajde računaj do 100€ lanac sa uslugom zajedno.... Druze,dali je to sigurno za 40e, posto bi i mene zanimalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Novembar 26, 2012 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan A kako znas da je lanac los, ajde spaner se mozda i vidi ali kako proveriti lanac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10630 Napisano Novembar 26, 2012 Hronični Motociklopata, 7374 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan A kako znas da je lanac los, ajde spaner se mozda i vidi ali kako proveriti lanac? pa logicno, ako je dobar spaner, a lanac se i dalje cuje, to onda znaci da je otiso lanac, jer ni dobar spaner nemoze da ga zategne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cuperusa 1 Napisano Decembar 1, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki GSXF 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na odgovorima ja ipak kupio drugog suzukia gsx600f Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1899 Napisano Decembar 1, 2012 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel onaj od Janka? Jedan od bolje očuvanih koje sam ja video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cuperusa 1 Napisano Decembar 24, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki GSXF 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel onaj od Janka? Jedan od bolje očuvanih koje sam ja video. Jeste druze od Janka je kupljen motor treba malo da se sredi ali sta sve judi prodaju ovaj motor je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...