11zodiac11 10 Napisano Novembar 24, 2012 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Princ Sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan potrebna cantra ulja za kocnice, Sprint princ 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
staja 2 Napisano Decembar 7, 2012 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li si probao u sprint scuters-u Novi Sad? Sve sto sam porucio do sada su imali na lageru i isporucili za 1 radni dan, verovatno imas i u BG-u ali meni se vise isplati i da platim postarinu (barem do sada). Na Cukarici tj, Cukaricka padina prekoputa BMW-a imas ADJ oni prodaju delove takodje ali narucuju sve iz NS-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 7, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ima ceo sprint ispravan za 250e,,,mozda nekom treba jos nesto pa tako da se razdeli u delove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
11zodiac11 10 Napisano Januar 3, 2013 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Princ Sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan potrebne crne, ili samo desna, sto bi bilo i najbolje, ali malo verovatno, bisage za sprint princ, crne boje, u bilo kakvom stanju, samo da su cele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
11zodiac11 10 Napisano Januar 30, 2013 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Princ Sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li si probao u sprint scuters-u Novi Sad? Sve sto sam porucio do sada su imali na lageru i isporucili za 1 radni dan, verovatno imas i u BG-u ali meni se vise isplati i da platim postarinu (barem do sada). Na Cukarici tj, Cukaricka padina prekoputa BMW-a imas ADJ oni prodaju delove takodje ali narucuju sve iz NS-a da oni su uvoznici ima u "moto bike" 2460 din ako nekoga zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
11zodiac11 10 Napisano Januar 30, 2013 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Princ Sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan potrebne crne, ili samo desna, sto bi bilo i najbolje, ali malo verovatno, bisage za sprint princ, crne boje, u bilo kakvom stanju, samo da su cele. potrebna i sipka kvacila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...