bikerboyz 56 Napisano Novembar 22, 2012 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan kao sto naslov kaze sta raditi na motoru pred zimu ...imam gsx600f pa me interesuje kako da ga spremim za zimu (ovo mi je prvi motor)primer namazati lanac rezervoar napuniti i ostale stvari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Novembar 22, 2012 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Au, brate, ako nema jedno 200 tema na forumu o tome... Ukucaj na search... pa i na google da ukucas naci ces sve sto ti treba, tako da je to bash razradjena tematika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Novembar 25, 2012 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan :zvizduk::zdravo::zdravo::zdravo::zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Novembar 26, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Ma šta ćeš ga parkirati, kakav san, vozi to kad god Sunce grane... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Novembar 26, 2012 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Vozim vozim malo pre sam dosao...:-)al me zeza sto nemam dozvolu pa moram da se sveram od milicije nocu...;-)uplatio al nikad da me pozovu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan kv 13 Napisano Novembar 28, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan Skini akumulator , podigni na centralu i odigni prednji tocak sa betona, zatvori gorivo i ispusti gorivo iz karburatora, podmaži lanac sa sprejem za lance i ušuškaj ljubimca do sledece sezone. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Novembar 28, 2012 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan skinuo akumulator...dignut na centralu al nisam odigao prednji sa betona...uradicu..e sad pod 1. sto se tice goriva nesto me zeza taj tocak za slavinu od kad sam ga kupio stoji na levo tj "res"il kako vec pise rezervi i nikako nemogu da ga okrenem da zatvorim gorivo!pod 2.kako da ispustim gorivo iz karburatora/skinem plastike sa strane dok ne dodjem do karburatora i sta onda jel ima neki sraf na svakom karbu il sta kao kod apenca ?:stabre:sve moram da pitam dok ne naucim za ubuduce...:lol:lanac spreman nisam ga jos podmazao za zimu ,jeste podmazan al jos ga vozam po malo....sad kazu pocinje sranje od vremena pa cu morati da prionem na posao ususkavanja.:jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan kv 13 Napisano Decembar 2, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan pošto ima vakum pumpu na slavini koja otvara gorivo, postoje tri položaja slavinice :res, pri , on . res- rezerva preko vakuma pri- otvoreno preko vakuma on- otvoreno bez vakuma stavi ga na bilo koji položaj koji ide preko vakuma, kad ugasiš motor vakum pumpa zatvara gorivo (ako je membrana na njoj ispravna) da bi ispraznio karburatore dovoljno je da skineš vakum crevo sa četvrtog karburatora, videćeš da to crevo ide do slavinice za gorivo. upali motor i sačekaj da potroši gorivo iz karburatora i to je to! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...