M a R k o 417 Napisano Novembar 26, 2007 Drug član, 1468 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da sledece sezone pazarim Kawu gpz 500 s,pa bih voleo da procitam i vase komentare/iskustva o njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 26, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Prelistaj malo forum. Ima gomila postova o tom motoru i ni jedan negativan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 26, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=784.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Novembar 27, 2007 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ako nesto ne uspes da nadjes a zanima te, posalji PP. Potrudicu se da ti odgovorim. Pozdrav, Ivica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 27, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan sve ok osim jedne stvari. 1 mana i to skupa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6451 Napisano Novembar 27, 2007 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=784.0 Taj tekst vise ne postoji, mislim da bi tema trebala da se nastavi ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8726 Napisano Novembar 27, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan vozim GPZ ovu sezonu. Ok motor, lak na gasu, upravljiv, nije toliko skup, za cenu od 1500-2000 eura moze da se pazari dobar primerak. Ja sam za svoj jedino kupovao nove retrovizore (20e komad, kod stankare 80e, kod kocke 70e), komplet gumica za slavinicu (25e). Ostalo nisam ni pipnuo, pali, vozi , sipaj gorivo. Ne bih znao kolika je cena ostalih delova, imao sam srece da sam vozio celu sezonu bez i jednog kvara. Bukvalo sam mu samo jednom dosuo vodu i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1854 Napisano Novembar 30, 2007 Drug član, 920 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan sve ok osim jedne stvari. 1 mana i to skupa. Na sta konkretno mislis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...