Владимир 137 Napisano Novembar 18, 2012 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi nekoliko komada ovih srafova. Da li neko ima viska, tj. da li neko ima ideju gde mogu da kupim iste? Trazio sam na nekoliko mesta, nisam nasao. Hvala Pedji iz Laboratorije koji mi je pomogao da prekopam kanticu sa srafovima, ipak nisam imao srece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Novembar 19, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nema u nekoj gvozdjari ili neko ko prodaje srafovsku robu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Novembar 19, 2012 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Imas sifru, nazovi zastupnika kod nas i pitaj osto i za koliko stize. Ja tako radio za moju yamahu. I bera sa foruma donosi sve sto treba, narucivao sam i sitnice. Vidi dal ti se isplati da trgas 2-3 nedelje sa neizvesnim rezultatom, ili da ih odmah narucis, sacekas 2-3 nedelje i sigurno ih dobijes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6703 Napisano Novembar 19, 2012 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Napiši dimenziju (M-? i dužinu vrata), imam nešto ali u inox varijanti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Novembar 19, 2012 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, hvala na interesovanju i pomoci! Zar nema u nekoj gvozdjari ili neko ko prodaje srafovsku robu? Trazio sam na vise mesta, nisam nasao. Imas sifru, nazovi zastupnika kod nas i pitaj osto i za koliko stize. Ja tako radio za moju yamahu. I bera sa foruma donosi sve sto treba, narucivao sam i sitnice. Vidi dal ti se isplati da trgas 2-3 nedelje sa neizvesnim rezultatom, ili da ih odmah narucis, sacekas 2-3 nedelje i sigurno ih dobijes. Znam, imas pravo. Ako vec ne mogu da ih nadjem ovde, narucicu ih preko interneta. Napiši dimenziju (M-? i dužinu vrata), imam nešto ali u inox varijanti. Hocu, javljam cim se dokopam srafa. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...