sstruja 115 Napisano Januar 6, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Francuz, DAX 350cc i DAX baby 100cc iz 1935 godine otprilike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 6, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Francuz, DAX 350cc i DAX baby 100cc iz 1935 godine otprilike... Svaka cast majstore , ja se vec zabrinuo da niko nece pogoditi . U pitanju je Francuski motorcikl Dax 350, koji se proizvodio od 1934 godine. 1935 godine je napravljen i model DAX 350 double tube modele sport ( ovaj na slici) . Fabrika je postojala od 1932 do 1939 godine . Sstrujo - pucaj ! LA DAX 350 cc type A bi.doc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 6, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog pitanjca, mislim da nije lako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 6, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sam pomislio da je Horex S 6, al nije, al video sam ga negde ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Januar 6, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Fleka od ulja ispod motora, pa ovo je sigurno ENGLEZ ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 6, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Nije Horex a nije ni englez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 8, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nemac ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni svabo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejavu 0 Napisano Januar 8, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nisam poznavalac, ali neke stvari mi se urezuju u pamcenje, pa cu da pokusham. (Model sigurno nikad necu pogoditi poshto ih ne znam, al mozda prozivodjaca pogodim.) :-\ Po konstrukciji rama bih rekao da je neki BSA 250, ali mi se chini da je cilindar veci, mozda neki BSA 350? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam poznavalac, ali neke stvari mi se urezuju u pamcenje, pa cu da pokusham. (Model sigurno nikad necu pogoditi poshto ih ne znam, al mozda prozivodjaca pogodim.) :-\ Po konstrukciji rama bih rekao da je neki BSA 250, ali mi se chini da je cilindar veci, mozda neki BSA 350? Nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejavu 0 Napisano Januar 8, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Moze neka mala pomoc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 131 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije Čeh? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 10, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 142 Napisano Januar 10, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma je li Evropljanin uopste ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Januar 10, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aj sad da elaboriramo: Bronzana glava i pogon bregastih ukazuje na to da je u pitanju verovatno specijalka, odn. trkački model sa početka tridesetih. Prednja viljuška je vebb što na ukazuje na evropsko poreklo, ili neku evropsku koloniju. Rezervoar je suština onoga što nas zanima. Nešto tako ružno mogu da naprave samo Francuzi ili nekE okolne zemlje (vučem paralelu sa francuskim voziliA) FRANCUZ, BELGIJANAC ILI OKOLINA ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 10, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Evropljanin jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 10, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ebeni svajcarac " Motosacoche " 350 - m 53 ( takmicarski je nosio oznaku A 50 ). Pravljen 1928 godine sa M.A.G. ovim agregatom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 10, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Rekao sam da nije bas lako pitanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Januar 10, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ebeni svajcarac " Motosacoche " 350 - m 53 ( takmicarski je nosio oznaku A 50 ). Pravljen 1928 godine sa M.A.G. ovim agregatom ! M.A.G. i jeste skraćenica za Motosachoshe, pošto su tih godina pravili agregate za mnogo fabrika, kao i JAP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 11, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Kam sledece pitanje, dok je vikend i dok se ima vremena! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 11, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Eve ga - pogadjajte : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mio 57 Napisano Januar 11, 2009 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije odgovor - JA NE ZNAM - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 131 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan V8 Galbusera 500ccm, 2 takta iz 1938. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 14, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pun pogodak u pitanju je Galbusera iz 1938 godine . V 8 masina, 500 ccm - dvotaktna. Fabrika je postojala od 1934 pa do 1955 godine. Prototip ovogmodela je bio prikazan na Milanskom sou 1938. Kasnije su pravili i verzije od 250 ccm i one su imale masinu V 4. Konstruktor je bio " Plinio Galbusera. Gorane - pucaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 131 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...